Codrin Ștefănescu: Am mari semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea

Secretarul general ajunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a explicat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congresul PSD și a mai explicat că are mari semne de întrebare asupra capacității liderului PSD de a uni oamenii din partid în lupta contra statului paralel. ”Nu e revoltă, e îngrijorare pur și simplu. Am mai avut o ceartă între noi în partid, înainte de alegerile din 2016. Am stabilit echipa de comunicare, s-a ieșit pe televiziuni cu programul de guvernare. Eram așa de certați, că nu a venit nici măcar la botezul copilului meu.
Astăzi este o situație mult mai dificilă, nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congres. Tot partidul este atacat din toată părțile. Și eu, și alți colegi vedem cum partidul este atacat din toate părițile. Am semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, în ceea ce privește dorința noastră a tuturor de a mers în bătălie împotriva statului paraelel mult mai abrupt, mult mai puternic. Mă așteptam ca toți să ne strângem la aceeași masă, că știa suntem și să ne unim cu toții.
Semnul de întrebare este legat de ceea ce se întâmplă în interiorul PSD. L-am văzut și azi la proces și totuși se bate, s-a dus la confruntare, nu a stat, dar nu am văzut niciun coleg din noua conducere alături de Liviu Dragnea. Stau și mă uit că scârțâie lupta asta noastră, scârțâie solidaritatea asta a noastră”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Latest Tweets

Video! Sfârșit de iunie cu zăpadă în munții Făgăraș: A nins pe Transfăgărășan! https://t.co/r86CV6nMR5
Iohannis mai vrea un mandat de președinte: Sunt ferm hotărât să candidez https://t.co/7ik1uCcYgn
Cheile Dâmbovicioarei: Începe concursul de escalada Memorialul Bebe Nistorescu https://t.co/mqVPKc2cf0
Decizia CEx: Dragnea are susținere totală. Planul de război al PSD https://t.co/X5eMnYbmas
Tabere militare și scene din Primul Război Mondial, la Mioveni https://t.co/tpoBed4l8V
Follow ProARGES on Twitter