CEZ Vanzare lanseaza CEZ Shop si intra pe piata comertului online, cu o oferta speciala pentru clientii sai

CEZ Vanzare lanseaza primul magazin online de pe piata de energie din Romania, destinat clientilor actuali, dar si publicului larg. CEZ Shop ofera electrocasnice potrivite oricarei case, la preturi preferentiale, pe baza codului de client. Magazinul online a fost dezvoltat in parteneriat cu Bright Distribution. Echipamente smarthome, televizoarele de ultima generatie si frigiderele eficiente energetic sunt doar cateva dintre produsele disponibile in www.shop.cezinfo.ro.  


Clientii CEZ Vanzare beneficiaza de un discount de 5% la orice produs comandat din CEZ Shop, valabil pe baza codului de client. Pe langa acesta, la fel ca publicul larg, clientii CEZ Vanzare au posibilitatea platii in rate fixe, datorita parteneriatului cu CETELEM. Cei interesati pot alege dintr-o gama larga de electronice si electrocasnice si pot gasi cu usurinta cele mai eficiente produse din punct de vedere energetic.

CEZ Shop a fost dezvoltat in parteneriat cu Bright Distribution si gazduieste in prezent peste 7000 de produse din portofoliile celor mai recunoscute branduri de electronice la nivel international, printre care Samsung, Acer, Apple, Asus, Beko, Bosh, Artic, Electrolux, Gorenje, HP, LG, Whirlpool, Toshiba, Zanussi, Philips S.A.. Gama de produse va fi extinsa in urmatoarele luni, in functie de nevoile clientilor CEZ Vanzare. In implementarea proiectului au fost investite numeroase resurse, atat financiare, cat si umane si de timp cu scopul de a oferi publicului o experienta completa in CEZ Shop.

Odata cu lansarea CEZ shop-ului, CEZ Vanzare isi completeaza strategia de a oferi servicii complete pentru casa, permitand accesul clientilor sai la solutii si produse complementare ofertei de energie sau gaze naturale, la preturi competitive.

„Lansarea unui magazin online de electronice si electrocasnice reprezinta inca un pas in pozitionarea noastra ca furnizor de servicii complete; clientii nostri si nevoile acestora stau la baza inspiratiei noastre pentru produse si servicii noi, menite sa le usureze activitatile de zi cu zi”, a declarat Cornelia Szabo, Presedinte al Directoratului CEZ Vanzare.

„Utilizarea aparaturii eficiente din punct de vedere energetic minimizeaza exploatarea resurselor naturale, fie ca vorbim despre gaze naturale, petrol, carbune sau apa. Eficienta energetica sporeste conservarea acestor surse si poate fi privita ca un raspuns al dezvoltarii durabile. In plus, produsele electronice si electrocasnice ajung sa reprezinte, in multe dintre cazuri, peste 30% din valoarea facturilor lunare de energie. Este foarte important sa privim eficienta energetica nu doar ca pe o modalitate de a economisi resurse financiare, ci si ca pe o solutie de a reduce consumul de energie si de a proteja mediul inconjurator. Prin parteneriatul cu CEZ Vanzare ne dorim sa aducem un aport la ceea ce inseamna reducerea amprentei negative asupra mediului prin finantarea sustenabila a produselor electronice si electrocasnice de ultima generatie, eficiente energetic. In acest sens, Cetelem a creat un produs financiar dedicat, cu o dobanda avantajoasa, un produs care intareste angajamentul nostru de a credita responsabil si, in acelasi timp, de a ocroti mediul inconjurator”, compleaza Bruno Leroux, CEO, BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.