Dacia angajează! Vezi posturile disponibile și unde poți aplica pentru ele

Uzina de la Mioveni angajează stivuitorist (7 posturi disponibile), Inginer Metode (1 post disponibil), Sculer Matriter (3 posturi disponibile) și Business Analyst CSP (1 post disponibil). Iată care sunt cerințele Dacia și unde puteți aplica pentru postul pe care îl doriți

Stivuitorist (Contract Durata Determinata)- Aplică AICI:

- Absolvent(a) de studii medii; Autorizatie ISCIR; Operativitate pentru transportul materialelor/pieselor la punctele de lucru; Disponibilitate pentru program de lucru de 12 ore, sambata si duminica .

 

Inginer Metode - Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia - Aplică AICI:

- Studii superioare de specialitate (TCM, AR, Tehnologia prelucrarii materialelor); Experienta de minim 1 an in fabricatie, constituie un avantaj; Competente lingvistice : franceza - nivel mediu; Bune cunostinte pachet MS OFFICE (Word, Excel, PowerPoint).
Abilitati de comunicare, orientare catre rezultat, reactivitate, capacitate de lucru in echipa si transvers, transparenta.

 

Sculer Matriter- Aplică AICI

- Absolvent de studii medii cu calificare in meseria de sculer matriter; Cunostinte generale de desen tehnic si de tehnologie a presarii la rece; Cunostine generare constructii stante si matrite; Rigoare, capacitate de analiza, simt al responsabilitatii ridicat, aptitudini de lucru in echipa, abilitati de comunicare.

 

Business Analyst CSP -Aplică AICI

- Studii superioare (preferabil tehnice sau economice; Cunostinte tehnice avansate de MS Office (Excel, PowerPoint, Word) pentru a construi fisierele de input si modelele de rapoarte; Cultura economica (un atu); Capacitate de analiza cantitativa si calitativa a proceselor; Capacitatea de a asculta si de a intelege punctele de vedere ale diferitilor interlocutori; Cunostinte de limba engleza nivel avansat (TOEIC >750), limba franceza constituie un avantaj (preferabil nivel mediu)

 

Meteo

Partly cloudy

20°C

Pitesti

Partly cloudy
Humidity: 69%
Wind: WNW at 17.70 km/h
Thursday
Scattered thunderstorms
15°C / 25°C
Friday
Thunderstorms
17°C / 26°C
Saturday
Thunderstorms
16°C / 26°C
Sunday
Thunderstorms
16°C / 26°C

Latest Tweets

Adjunctul de la Teleorman, la conducerea Poliției Argeș https://t.co/o6ZyP6EqIU
Video! Momente emoționante la Inspectoratul de Jandarmi Argeș https://t.co/wsMOnC9TYW
A murit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Teatrul Al. Davila din Pitești. A jucat în piese și filme celebre https://t.co/4MteeL3yFT
Record pentru Groupe Renault cu 2,1 milioane de vehicule vândute, în creștere cu 9,8 %. Dacia, contribuție majoră https://t.co/Cm9ViUMFdD
Andrei Gerea despre informația că se pregătește o nouă ordonanță privind amnistia: O minciună! https://t.co/kPV82YikZC
Follow ProARGES on Twitter