Dacia angajează! Vezi posturile disponibile și unde poți aplica pentru ele

Uzina de la Mioveni angajează stivuitorist (7 posturi disponibile), Inginer Metode (1 post disponibil), Sculer Matriter (3 posturi disponibile) și Business Analyst CSP (1 post disponibil). Iată care sunt cerințele Dacia și unde puteți aplica pentru postul pe care îl doriți

Stivuitorist (Contract Durata Determinata)- Aplică AICI:

- Absolvent(a) de studii medii; Autorizatie ISCIR; Operativitate pentru transportul materialelor/pieselor la punctele de lucru; Disponibilitate pentru program de lucru de 12 ore, sambata si duminica .

 

Inginer Metode - Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia - Aplică AICI:

- Studii superioare de specialitate (TCM, AR, Tehnologia prelucrarii materialelor); Experienta de minim 1 an in fabricatie, constituie un avantaj; Competente lingvistice : franceza - nivel mediu; Bune cunostinte pachet MS OFFICE (Word, Excel, PowerPoint).
Abilitati de comunicare, orientare catre rezultat, reactivitate, capacitate de lucru in echipa si transvers, transparenta.

 

Sculer Matriter- Aplică AICI

- Absolvent de studii medii cu calificare in meseria de sculer matriter; Cunostinte generale de desen tehnic si de tehnologie a presarii la rece; Cunostine generare constructii stante si matrite; Rigoare, capacitate de analiza, simt al responsabilitatii ridicat, aptitudini de lucru in echipa, abilitati de comunicare.

 

Business Analyst CSP -Aplică AICI

- Studii superioare (preferabil tehnice sau economice; Cunostinte tehnice avansate de MS Office (Excel, PowerPoint, Word) pentru a construi fisierele de input si modelele de rapoarte; Cultura economica (un atu); Capacitate de analiza cantitativa si calitativa a proceselor; Capacitatea de a asculta si de a intelege punctele de vedere ale diferitilor interlocutori; Cunostinte de limba engleza nivel avansat (TOEIC >750), limba franceza constituie un avantaj (preferabil nivel mediu)

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.