Renault vrea să cucerească Asia și SUA cu noul Duster. Cum va arată noul SUV Duster fabricat în Rusia

Renault vrea să facă șah-mat concurența. Vedeta este noul Super Duster care va reprezenta o surpriză imensă pentru toată lumea, dar mai ales pentru marii rivali.
Informațiile au fost confirmate de Sylvain Coursimault, directorul gamei „Global Acces” din cadrul Renault Group. Noul Duster va fi asemănător cu un BMW X4 și va avea un preț mult peste cel obișnuit.
SUV-ul va avea o lungime asemănătoare cu cea a lui Duster, va avea un design sportiv, va fi produs în Moscova și va fi lansat în luna august, așa cum au anunțat oficialii cu trei luni în urmă. Potrivit Profit.ro, prețul noului Duster va fi undeva între 20 000 și 22 000 de euro. SUV-ul va fi vândut în țările asiatice, dar și în SUA.
Momentan, oficialii nu sunt siguri dacă Super Duster va ajunge și în Europa. Ancelin, directorul de produs, a mărturisit că dacă se va întâmpla asta, SUV-ul va fi vândut sub marca Dacia. Oficialii se așteaptă ca Renault Kadjar și Super Duster să genereze vânzări de 300 000 de unități anual.
Reprezentanții companiei Renault au confirmat și schimbarea platformei pe care vor fi lansate viitoarele modele Dacia, cu aceeași CMF-B, în special din motive de siguranță. În 2022 intră în vigoare noi norme, pe care actuala platformă B0 nu le mai poate respecta. Gama Acces a grupului Renault, din care face parte familia Logan, ar urma să atingă 2 milioane de exemplare, de la 1,5 milioane vândute în 2017.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.