Termenele de depunere pentru formularul 101 - Declaraţie privind impozitul pe profit

Administraţia Judeţeană a Finanaţelor Publice Argeş reaminteşte contribuabililor termenele până la care se depune formularul 101 “Declaraţie privind impozitul pe profit” pentru anul 2018:
1. data de 25 februarie 2019, pentru:
– Persoanele juridice prevăzute la art. 15 din Codul fiscal (cultele religioase; unităţile de învăţământ preuniversitar şi instituţiile de învăţământ superior, particulare, acreditate, precum şi cele autorizate; asociaţiile de proprietari constituite ca persoane juridice şi asociaţiile de locatari recunoscute ca asociaţii de proprietari; Societatea Naţională de Cruce Roşie din România; organizaţiile nonprofit, organizaţiile sindicale, organizaţiile patronale). Acestea depun declaraţia privind impozitul pe profit inclusiv în situaţia în care înregistrează numai venituri neimpozabile, respectiv cheltuieli nedeductibile, potrivit titlului II „Impozitul pe profit”.
– Contribuabilii care obţin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice şi a cartofului, pomicultură şi viticultură.
2. data de 25 martie 2019, pentru:
– Contribuabilii plătitori de impozit pe profit, care efectuează declararea şi plata impozitului pe profit trimestrial;
– Instituţiile de credit – persoane juridice române şi sucursalele din România ale instituţiilor de credit – persoane juridice străine, precum şi contribuabilii plătitori de impozit pe profit care au optat pentru declararea şi plata impozitului pe profit anual, cu plăţi anticipate, efectuate trimestrial.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.