Turcii de la Opsan deschid o fabrică de componente auto în Pitești

Compania turcească Opsan a finalizat închirierea a 5.000 metri pătraţi în CTPark Piteşti, unde va produce componente pentru industria auto.
Agenţia de brokeraj Dunwell a finalizat tranzacţia dintre Opsan şi CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est.

Potrivit unui comunicat remis presei, Opsan va ocupa spaţiul de 5.000 mp în CTPark Piteşti. Clădirea va fi construită special pentru producătorul turc, după specificaţiile tehnice indicate de chiriaş, şi va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate şi inovaţie privind eficienţa energetică. Extinderea Opsan în România şi alegerea construirii primei unităţi productive la Piteşti reprezintă atât o consecinţă a unui nivel de calificare ridicat al forţei de muncă româneşti în general şi din sectorul industriei auto în special, cât şi un rezultat al infrastructurii existente în zonă. Experienţa şi calitatea unităţilor de producţie dezvoltate de CTP au contat de asemenea foarte mult în definitivarea acestei tranzacţii.

Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia. Expertiza sa se referă în special la: caroserie şi componente şasiu, scaune şi piese de interior, proiectare şi fabricare de scule şi dispozitive.CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate. În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, situaţi în 10 oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

Dunwell este primul şi singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, un start-up înfiinţat în 2017 în Bucureşti.

Sursa: Incont

Meteo

Mostly clear

14°C

Pitesti

Mostly clear
Humidity: 80%
Wind: NW at 11.27 km/h
Saturday
Partly cloudy
13°C / 25°C
Sunday
Scattered showers
13°C / 23°C
Monday
Scattered thunderstorms
13°C / 23°C
Tuesday
Partly cloudy
13°C / 23°C

Latest Tweets

Video! Klaus Iohannis se laudă că are fani mulți la Dacia. Galerie foto din vizita de la uzină! https://t.co/JIWub17bLh
Andrei Gerea, drept la replica devastator: Cred că Daniel Constantin, acest parazit politic, merită... https://t.co/hSBHas7Z7A
Zilele Asistentului Medical Argeșean, celebrate la Mioveni https://t.co/Lb5DxRADLl
Lecții de educație fiscală. Elevii de la Minulescu au aflat ce înseamnă taxele și impozitele https://t.co/QY2g6c2HGQ
Video! Constructorii auto au făcut lista investițiilor prioritare în infrastructură. Iohannis vorbește de autostrad… https://t.co/wLWg5CY4ky
Follow ProARGES on Twitter