Peste 1600 de Dacii, chemate în service

By Februarie 09, 2017 315

Mai bine de 1.600 de vehicule produse de Dacia, inclusiv Logan, Sandero și Renault Clio, au probleme cu sistemul de frânare, dar și cu cel de airbag-uri, fiind chemate de producător în service. În ceea ce privește problema sistemului airbag, sunt vizate 724 de automobile Dacia Logan II, deoarece au o problemă la airbag-ul șoferului, producătorul descoperind o problemă ce ar putea identifica funcționalitatea în caz de impact. În cadrul rechemării, aceste airbag-uri vor fi verificate și vor fi schimbate, dacă se constată că problema ar putea afecta siguranța șoferilor.

De asemenea, se derulează și o altă acțiune de rechemare în service, în care sunt vizate din nou modelele Dacia Logan II, dar și Dacia Sandero II și Renault Clio IV, aceste modele având probleme la capitolul frânare.
Conform companiei, etrierul de frână din partea dreapta-față prezintă o problemă ce ar putea afecta performanțele sistemului în cazul unei frânări urgente, arată hotnews.ro.

Compania urmărește rechemarea în service a 754 de modele din gama Logan II, dar și Sandero II. De asemenea, 153 de automobile Clio IV sunt vizate de campania de rechemare din cauza problemelor la sistemul de frânare.

În cazul în care mașina pe care o aveți este rechemată în service și se constată o problemă ce necesită o reparație, aceasta va fi efectuată gratuit, costurile fiind suportate de către producător. Clienții ce au astfel de mașini cu probleme sunt contactați de dealeri pentru a se stabili detaliile legate de vizita la service.

Meteo

Cloudy

21°C

Pitesti

Cloudy
Humidity: 83%
Wind: WNW at 17.70 km/h
Friday
Thunderstorms
18°C / 27°C
Saturday
Scattered thunderstorms
17°C / 26°C
Sunday
Thunderstorms
15°C / 26°C
Monday
Thunderstorms
17°C / 26°C

Latest Tweets

Disperare! Tânăr din Mioveni, dispărut de acasă! Poliția cere ajutorul cetățenilor https://t.co/liXzOOdMyF
Corupție la Fondul de Garantare. Cereau mită pentru creditele de la Prima Casă https://t.co/VWHleJNS3l
Corupție la Fondul de Garantare. Cereau mită pentru creditele de la Prima Casă https://t.co/Cr40tDwsMF
Video exclusiv! Pregătiri pentru un nou recensământ! Ce li se pregătește românilor https://t.co/7xJoVBZivQ
Ordinul Asistenților: Sesiune de instruire și comunicări științifice la Câmpulung https://t.co/iF28WxTPHF
Follow ProARGES on Twitter