Apă Canal 2000 SA: campanie antifraudă pentru protecția consumatorilor! La ce trebuie să fiți atenți

By Iunie 19, 2017 2305

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, în urma semnalelor primite din partea clienţilor, a lansat o campanie de creştere a nivelului de informare despre modul în care utilizatorii se pot feri pentru a nu deveni victime ale fraudelor. Campania se axează pe exemplificarea a cinci tipuri de fraudă dintre cele mai frecvent întâlnite, după cum urmează:
1. Stabilirea cantităţilor de apă furnizată, în vederea facturării se face pe baza înregistrării contorului de branşament, care este ultima componentă a reţelei publice de distribuţie în sensul de curgere a apei. SC Apă Canal 2000 SA efectuează doar citirea contorului de branşament, aflat la limita proprietăţii utilizatorului, operaţiune pentru care nu se percepe nici un cost suplimentar.

Astfel, în cazul asociaţiilor de proprietari limita de competenţă a Operatorului în ceea ce priveşte citirea este contorul de branşament, citirea contoarelor din interiorul apartamentelor şi repartizarea consumului înregistrat de contorul general pe unităţi locative sunt în responsabilitatea asociaţiei de proprietari, prin grija reprezentanţilor săi legali.

SC Apă Canal 2000 SA nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele sume de bani percepute proprietarilor de apartamente din cadrul unei asociaţii de proprietari, în contul citirii contoarelor de apartament!

2. Corespondenţa dintre SC Apă Canal 2000 SA şi clienţi se realizează prin documente oficiale, în original, cu număr de înregistrare.

3. Clienţii primesc facturile SC Apă Canal 2000 SA în funcţie de varianta de transmitere pentru care au optat, iar în cazul în care este nevoie, aceştia pot solicita un duplicat prin e-mail la adresa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Ghişeul Unic al societăţii situat în Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A.

4. Angajaţii SC Apă Canal 2000 SA se legitimează numai cu legitimaţiile de serviciu, pe care se regăseşte obligatoriu numărul de marcă.

5. Contravaloarea serviciilor prestate de SC Apă Canal 2000 SA se achită numai prin următoarele modalităţi de plată:
  Numerar la toate ghişeele BRD din judeţul Argeş , cu condiţia deţinerii unui exemplar de factură;
Plata prin debit direct, care se poate realiza prin semnarea mandatului de debit direct la toate agenţiile BRD;
 Plata cu numerar sau cu cardul prin serviciul ROBO BRD, cu condiţia deţinerii unui de exemplar de factură;
Notă: Pentru plata facturilor cu numerar la ghişeele BRD, ROBO BRD precum şi prin debit direct comisioanele vor fi suportate de SC Apă Canal 2000 SA.

   Plata prin ordin de plată sau internet-banking se realizează în contul societăţii RO93BRDE030SV05734580300 deschis la sucursala BRD Piteşti;
Clienţii SC Apă Canal 2000 SA au la dispoziţie şi posibilitatea de achitare a facturilor în numerar până la limita de 5.000 RON, prin reţeaua punctelor de plată PayPoint. În acest sens, clienţii se vor prezenta în magazinele cu sigla galbenă PayPoint cu factura fiscală de plată, comisioanele aferente fiind suportate de SC Apă Canal 2000 SA;
 Plata cu numerar prin intermediul cititorilor-încasatori de zonă pentru localităţile din aria de operare, cu excepţia municipiului Piteşti.
 
SC Apă Canal apelează la  vigilenţa şi suportul clienţilor pentru a semnala orice situaţie care pare suspectă la Ghişeul Unic al societăţii, din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, sau pe adresa oficială de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Meteo

Mostly sunny

23°C

Pitesti

Mostly sunny
Humidity: 34%
Wind: S at 11.27 km/h
Tuesday
Mostly cloudy
10°C / 27°C
Wednesday
Partly cloudy
12°C / 24°C
Thursday
Mostly sunny
12°C / 26°C
Friday
Scattered showers
13°C / 27°C

Latest Tweets

VIdeo!Niculina Stoican și Andra au făcut show de Simfonia Lalelelor https://t.co/z0Lh4s1NeH
Dan Puric vine la Universitatea din Pitești în memoria lui Gheorghe Ceaușu https://t.co/FsKtcquQS8
Voluntarii au adunat 500 de saci cu deșeuri în Mioveni https://t.co/Y6tjh7rKUa
Video! Tudorache: Memorialul Închisoarea Pitești și Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara, puncte cheie ale rezistențe… https://t.co/uCuMeWxOVZ
Video! Incendiu la Cetatea Poenari https://t.co/kAZTjyQFXz
Follow ProARGES on Twitter