Piteșteanul Turcescu, atac la șeful Băsescu

By Aprilie 20, 2017 190

Scandal imens şi acuzaţii dure în partidul lui Traian Băsescu. Securistul acoperit în jurnalist, piteșteanul Robert Turcescu a fost primul care a ieşit la atac. Deputatul i-a reproşat șefului său de partid amendamentele la legea graţierii prin care vrea sa extinda gratierea unor pedepse si la condamnatii pentru coruptie.
După aceste declaraţii dure la adresa lui Băsescu, Magda Bistriceanu, o aliata fidela a lui Traian Basescu, a reactionat vehement pe Facebook. L-a făcut praf pur şi simplu pe Robert Turcescu. "Observ că un fost jurnalist, ieșit pe ușa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiții și "să-l tragă de urechi" pe fostul președinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcție de interese! Apreciez oamenii corecți și-mi pare rău că am susținut și am făcut campanie unui astfel de personaj, care ulterior și-a arătat adevăratul caracter!", a tunat Magda Bistriceanu.

Meteo

Mostly sunny

23°C

Pitesti

Mostly sunny
Humidity: 34%
Wind: S at 11.27 km/h
Tuesday
Mostly cloudy
10°C / 27°C
Wednesday
Partly cloudy
12°C / 24°C
Thursday
Mostly sunny
12°C / 26°C
Friday
Scattered showers
13°C / 27°C

Latest Tweets

VIdeo!Niculina Stoican și Andra au făcut show de Simfonia Lalelelor https://t.co/z0Lh4s1NeH
Dan Puric vine la Universitatea din Pitești în memoria lui Gheorghe Ceaușu https://t.co/FsKtcquQS8
Voluntarii au adunat 500 de saci cu deșeuri în Mioveni https://t.co/Y6tjh7rKUa
Video! Tudorache: Memorialul Închisoarea Pitești și Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara, puncte cheie ale rezistențe… https://t.co/uCuMeWxOVZ
Video! Incendiu la Cetatea Poenari https://t.co/kAZTjyQFXz
Follow ProARGES on Twitter