Robert Tudorache a preluat probleme primarilor din Argeș în legătură cu furnizorii din energie

By Iunie 19, 2017 2690

La invitația prefectului Emilian Dragnea, secretarul de stat în ministerul Energiei, Robert Tudorache, a avut discuții cu autoritățile locale și județene pe probleme care țin de domeniul pe care îl coordonează. Primarii s-au plâns în mod special de relațiile cu distribuitorii și furnizorii de energie electrică și gaze.
 Argeșeanul Robert Tudorache s-a întâlnit cu reprezentanți ai primarilor, Prefectura Argeș și Consiliul Județean. Primarii au ridicat probleme referitoare la introducerea de gaze în localități și la extinderea celor deja existente. Edilii au solicitat soluții pentru a nu mai exista întreruperi frecvente a energiei electrice și pentru asigurarea unei tensiuni normale în rețea. De asemenea, în cadrul unităților administrativ teritoriale ce dețin parcuri cu panouri fotovoltaice, se dorește compensarea energiei electrice produsă. Toate aceste probleme au fost preluate de domnul secretar de stat Robert Tudorache, care i-a asigurat pe primari de implicare promptă în rezolvarea acestor sesizări și a declarat că se lucrează la modificarea legislației în domeniu pentru a clarifica procedurile de lucru.
 

Meteo

Mostly sunny

23°C

Pitesti

Mostly sunny
Humidity: 34%
Wind: S at 11.27 km/h
Tuesday
Mostly cloudy
10°C / 27°C
Wednesday
Partly cloudy
12°C / 24°C
Thursday
Mostly sunny
12°C / 26°C
Friday
Scattered showers
13°C / 27°C

Latest Tweets

VIdeo!Niculina Stoican și Andra au făcut show de Simfonia Lalelelor https://t.co/z0Lh4s1NeH
Dan Puric vine la Universitatea din Pitești în memoria lui Gheorghe Ceaușu https://t.co/FsKtcquQS8
Voluntarii au adunat 500 de saci cu deșeuri în Mioveni https://t.co/Y6tjh7rKUa
Video! Tudorache: Memorialul Închisoarea Pitești și Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara, puncte cheie ale rezistențe… https://t.co/uCuMeWxOVZ
Video! Incendiu la Cetatea Poenari https://t.co/kAZTjyQFXz
Follow ProARGES on Twitter