Miuțescu și-a băgat și mai rău în ridicol colegii din Consiliul Județean pe tema Vilei Florica

By Septembrie 28, 2017 693

Încercând să puncteze la capitolul imagine cu situația Vilei Florica, consilierii județeni PNL au intrat luna trecută în grevă japoneză. Marți, în comisia de cultură s-a dat aviz pozitiv proiectului de lege inițiat de parlamentarii PSD de Argeș, prin care imobilul Brătienilor va fi cumpărat de stat și cedat în administrarea CJ Argeș.

Doar o ședință a durat protestul liberalilor care au fost lăsați în ofisde de parlamentarii argeșeni. În ședința de joi, consilierii județeni liberali au renunțat la banderolele albe după anunțul făcut de deputatul de Argeș Mircea Drăhici care a determinat colegii din comisia de cultură să dea aviz pozitiv proiecteului de lege. Într-o încercare de a ieși din zona ridicolului în care și-a aruncat colegii prin agest gest de frondă, Adrian Miuțescu a deturnat atenția către secretarul de stat de la Cultură care nu ar fi fost de acord cu proiectul. Fost deputat, Miuțescu a uitat că guvernul nu votează legi și că executivul este obligat să pună în aplicare legile adoptate de Parlament. Legea are șanse foarte mari să fie adoptată săptămâna viitoare, conform președintelui CJ Argeș Dan Manu.

Meteo

Partly cloudy

21°C

Pitesti

Partly cloudy
Humidity: 37%
Wind: SE at 11.27 km/h
Tuesday
Mostly cloudy
10°C / 27°C
Wednesday
Partly cloudy
12°C / 24°C
Thursday
Mostly sunny
12°C / 26°C
Friday
Scattered showers
13°C / 27°C

Latest Tweets

VIdeo!Niculina Stoican și Andra au făcut show de Simfonia Lalelelor https://t.co/z0Lh4s1NeH
Dan Puric vine la Universitatea din Pitești în memoria lui Gheorghe Ceaușu https://t.co/FsKtcquQS8
Voluntarii au adunat 500 de saci cu deșeuri în Mioveni https://t.co/Y6tjh7rKUa
Video! Tudorache: Memorialul Închisoarea Pitești și Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara, puncte cheie ale rezistențe… https://t.co/uCuMeWxOVZ
Video! Incendiu la Cetatea Poenari https://t.co/kAZTjyQFXz
Follow ProARGES on Twitter