Sistemul de programări online la permise în Argeș a fost spart

Softul prin care se fac programările online pentru permise a fost spart, astfel că angajații serviciului s-au pomenit brusc cu un număr mult mai mare de...clienți decât era prevăzut in sistemul informatic.

Putem spune că sistemul a fost spart. Pur și simplu a fost accesat dincolo de limitele legale, în luna mai. În timp ce angajații așteptau 20-25 de oameni, s-au trezit cu 40-50, pentru că s-au putut înscrie mai mulți decât era normal. Am luat legătura cu instituțiile statului specializate și pot spune că suntem foarte aproape de a-i identifica pe cei care au făcut aceste lucruri, a declarat Emilian Dragnea, prefectul județului Argeș.

Pentru că timpul de așteptare la programări este tot mai mare, asta și pentru că abia o jumătate din cei care iau examenul teoretic mai reușesc să treacă și de proba tractică și tot repetă examenul, cineva s-a gândit că se poate specula acest aspect. Ca atare au spart softul și au făcut programări în plus, spre surpriza angajaților care s-au trezit cu un aflux foarte mare de oameni. Acum, autoritățile sunt foarte aproape de a identifica pe autorul.

Citește și
Spinner-ul, cea mai la modă jucărie a momentului. Cum poți cumpăra Fidget-Spinner-ul pe care ți-l dorești

Meteo

Mostly sunny

23°C

Pitesti

Mostly sunny
Humidity: 34%
Wind: S at 11.27 km/h
Tuesday
Mostly cloudy
10°C / 27°C
Wednesday
Partly cloudy
12°C / 24°C
Thursday
Mostly sunny
12°C / 26°C
Friday
Scattered showers
13°C / 27°C

Latest Tweets

VIdeo!Niculina Stoican și Andra au făcut show de Simfonia Lalelelor https://t.co/z0Lh4s1NeH
Dan Puric vine la Universitatea din Pitești în memoria lui Gheorghe Ceaușu https://t.co/FsKtcquQS8
Voluntarii au adunat 500 de saci cu deșeuri în Mioveni https://t.co/Y6tjh7rKUa
Video! Tudorache: Memorialul Închisoarea Pitești și Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara, puncte cheie ale rezistențe… https://t.co/uCuMeWxOVZ
Video! Incendiu la Cetatea Poenari https://t.co/kAZTjyQFXz
Follow ProARGES on Twitter