Absolut TV, prima televiziune din Argeș cu acoperire națională!

By Noiembrie 08, 2017 377

 Absolut tv devine prima televiziune din Argeș cu acoperire națională. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat transformarea licenței prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit și acoperire națională. Absolut TV, televiziune generalistă, cu 57% programe de informare, se va muta din Mioveni în Pitești.  Absolut tv este și este singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlament.

Postul urmează să se lanseze la nivel național în jurul datei de 1 decembrie. Acesta se va vedea pe toate companiile de cablu, RCS, UPC, Telekom și Akta.

Transformarea postului a trecut cu șapte voturi pentru și două împotrivă, din membrii prezenți. Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost membrii care au votat împotriva extinderii postului.

Anul trecut vă rugam să ne acordați credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reușit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate și ne-am atins targetul pe piața locală, de aceea ne dorim să ne exitindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marți miercuri. Avem și o emisiune dedicată diasporei. (...) Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme private, dar pentru a ne extinde și a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel național - Georgiana Drăghici, patron Absolut tv, în fața membrilor CNA.


Am convenit să mă alătur acestui proiect pentru că mi s-a părut foarte interesant acest proiect care pleacă dintr-o zonă locală și care vrea să se extindă la nivel național. E foarte rara să vedem o televiziune care vrea să se extindă, să investească. Am în grilă emisiuni pe zona aceasta economiăși poate și cu aceste lucruri putem să avem un atu pentru extinderea la nivel național. Îmi place acest proiect pentru că e vorba despre diasporă, despre Parlamentul European, e vorba despre economie și e vorba despre echilibru   - jurnalistul Constantin Rudnițchi, notează paginademedia.ro.


 


Meteo

Sunny

9°C

Pitesti

Sunny
Humidity: 81%
Wind: NNW at 11.27 km/h
Monday
Partly cloudy
10°C / 24°C
Tuesday
Partly cloudy
10°C / 26°C
Wednesday
Partly cloudy
11°C / 25°C
Thursday
Mostly sunny
11°C / 26°C

Latest Tweets

Video! Mărturii teribile de la foștii deținuți politici ai Închisorii Pitești. S-a deschis expoziția permanentă Mem… https://t.co/l21lCpMnoP
Video! Ambasadorul Marii Britanii în Argeș: Ce s-a întâmplat la Închisoarea Pitești nu trebuie să fie uitat! https://t.co/3JFklKpPy9
Apartamente, sute de bunuri imobile și autoturisme ale omului mafiei italiene din Pitești, puse sub sechestru https://t.co/vJaVwQLtrw
Uniunea Arhitecților din România, vizită de documentare la Cula Racovița din Mioveni https://t.co/bjYjnFiOfV
Un primar și-a sărbătorit ziua la...muncă! https://t.co/caY6uwBRFy
Follow ProARGES on Twitter