Program special și gratuit la Vitality Spa& Wellness în acest weekend!

By Ianuarie 12, 2018 1738

Piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot și nutriție. Și, desigur, cei mai buni specialiști îndrumători și antrenori. Toate le puteți găsi în Pitești, în cartierul Găvana, la Vitality Spa and Wellness. Panglica a fost tăiată de investitor, Nicola Inquieto și de soția sa, Ioana Inquieto Petrescu.
În spiritul obiceiurilor din Italia, conducerea celui mai modern centru de spa și wellness din țară a aruncat în bazin o liră italiană, dorindu-și ca printre cei care vor înota aici să se numere și viitori campioni, dar și o monedă românească pentru toți angajații români care au lucrat și lucrează în acest proiect.

În acest weekend vor avea loc ateliere de lucru, iar cei care vor dori să beneficieze și să descopere serviciile de la Vitality Sport & Wellness o pot face gratuit, sâmbătă și duminică, pe baza de înscrieri.Vor fi organizate clase de gimnastică aerobică și seminarii gratuite oferite de campioni în MMA și cickboxing.

Vineri, la ora 17, seminar cu intrare liberă susținut de Tudor Mihăiță, antrenor Bjj, centura neagră
Sâmbătă, de la ora 15, seminar cu intrare liberă susținut de Ion Bombardieru Pascu, luptător MMA
Duminică, de la ora 13, seminar cu intrare liberă susținut de Gabriel Bota, antrenor kickboxing și invitatul special Cosmin Ionescu, luptător Kickboxing Superkombat.

Anul 2018 aduce reduceri pentru clienții centrului. La toate abonamentele încheiate în perioada 12-14 ianuarie, argeșenii au parte de 10% REDUCERE. 
Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

Meteo

Cloudy

12°C

Pitesti

Cloudy
Humidity: 89%
Wind: SE at 20.92 km/h
Monday
Cloudy
7°C / 15°C
Tuesday
Partly cloudy
6°C / 17°C
Wednesday
Partly cloudy
5°C / 13°C
Thursday
Partly cloudy
1°C / 11°C