Percheziții la crescătoriile de porci din Argeș

By Ianuarie 31, 2018 163

Mascații de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat patru percheziţii domiciliare din Bascov și Drăganele, în județul Argeş, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2007 - 2018, administratorul, din câte se pare Constantin Spătaru, unei societăți comerciale cu profil de activitate creșterea porcinelor, ar fi comercializat porci vii fără să înregistreze în evidențele contabile operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Meteo

Mostly cloudy

21°C

Pitesti

Mostly cloudy
Humidity: 37%
Wind: NNE at 22.53 km/h
Friday
Partly cloudy
11°C / 26°C
Saturday
Partly cloudy
13°C / 25°C
Sunday
Scattered thunderstorms
12°C / 22°C
Monday
Scattered showers
13°C / 22°C

Latest Tweets

Zilele Asistentului Medical Argeșean, celebrate la Mioveni https://t.co/Lb5DxRADLl
Lecții de educație fiscală. Elevii de la Minulescu au aflat ce înseamnă taxele și impozitele https://t.co/QY2g6c2HGQ
Video! Constructorii auto au făcut lista investițiilor prioritare în infrastructură. Iohannis vorbește de autostrad… https://t.co/wLWg5CY4ky
Andrei Gerea, drept la replică devastor: Cred că Daniel Constantin, acest parazit politic, merită... https://t.co/kJvqAOAb9r
Asistenții medicali, sărbătoriți la Câmpulung https://t.co/4yLS88gbfA
Follow ProARGES on Twitter