Elevii cu medii mari din Mioveni, premiați!

Absolvenții Liceului Teoretic "Iulia Zamfirescu" din Mioveni, care au reușit să obțină cele mai mari note la examenul de Bacalaureat din aceaastă sesiune au fost recompensați astăzi, în semn de apreciere pentru meritele lor și pentru efortul depus.
Este vorba de cele cinci eleve cu medii cuprinse între 10.00 și 9.70, respectiv Ilinca Ionela-Nicoleta (media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana (media 9.88), Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana (media 9.71).
Inițiativa a aparținut Asociației de Părinți a liceului, care le-a recompensat pe cele cinci eleve fruntașe cu premii în bani, iar din partea Consiliului Local și a Primăriei Mioveni fiecare a primit câtre o vacanță de o săptămână la mare, în stațiunea Eforie Sud.
"Felicitări acestor copii minunați, care sunt o mândrie pentru comunitatea locală, aceleași felicitări transmitându-le totodată profesorilor și familiilor care au reuşit să le fie alături într-un efort de durată şi sperăm noi, care se va prelungi astfel încât aceste fete să devină reprezentante de elită în învăţământul universitar. În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni", a afirmat primarul Ion Georgescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.