Elevii cu medii mari din Mioveni, premiați!

Absolvenții Liceului Teoretic "Iulia Zamfirescu" din Mioveni, care au reușit să obțină cele mai mari note la examenul de Bacalaureat din aceaastă sesiune au fost recompensați astăzi, în semn de apreciere pentru meritele lor și pentru efortul depus.
Este vorba de cele cinci eleve cu medii cuprinse între 10.00 și 9.70, respectiv Ilinca Ionela-Nicoleta (media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana (media 9.88), Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana (media 9.71).
Inițiativa a aparținut Asociației de Părinți a liceului, care le-a recompensat pe cele cinci eleve fruntașe cu premii în bani, iar din partea Consiliului Local și a Primăriei Mioveni fiecare a primit câtre o vacanță de o săptămână la mare, în stațiunea Eforie Sud.
"Felicitări acestor copii minunați, care sunt o mândrie pentru comunitatea locală, aceleași felicitări transmitându-le totodată profesorilor și familiilor care au reuşit să le fie alături într-un efort de durată şi sperăm noi, care se va prelungi astfel încât aceste fete să devină reprezentante de elită în învăţământul universitar. În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni", a afirmat primarul Ion Georgescu.

Meteo

Partly cloudy

20°C

Pitesti

Partly cloudy
Humidity: 69%
Wind: WNW at 17.70 km/h
Thursday
Scattered thunderstorms
15°C / 25°C
Friday
Thunderstorms
17°C / 26°C
Saturday
Thunderstorms
16°C / 26°C
Sunday
Thunderstorms
16°C / 26°C

Latest Tweets

Adjunctul de la Teleorman, la conducerea Poliției Argeș https://t.co/o6ZyP6EqIU
Video! Momente emoționante la Inspectoratul de Jandarmi Argeș https://t.co/wsMOnC9TYW
A murit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Teatrul Al. Davila din Pitești. A jucat în piese și filme celebre https://t.co/4MteeL3yFT
Record pentru Groupe Renault cu 2,1 milioane de vehicule vândute, în creștere cu 9,8 %. Dacia, contribuție majoră https://t.co/Cm9ViUMFdD
Andrei Gerea despre informația că se pregătește o nouă ordonanță privind amnistia: O minciună! https://t.co/kPV82YikZC
Follow ProARGES on Twitter