Vizită diplomatică la Mioveni

Recent, ambasadorul României la Beijing, Excelența Sa Basil Constantinescu, a vizitat orașul Mioveni, fiind primit de primarul Ion Georgescu. Administrația din Mioveni este de departe administrația locală din Argeș cu cele mai avansate discuții și parteneriate cu diverse regiuni din China. Probabil că cel mai amplu proiect va fi acela al secției de medicină tradițională care va funcționa în cadrul noului spital de la Racovița, însă discuțiile sunt pe mai multe paliere și se preconizează și o serie de investiții interesante la Mioveni.

Am avut parte de o surpriză plăcută, total neașteptată, dar extrem de importantă, primind vizita Excelenței Sale, domnul Basil Constantinescu - ambasadorul României la Beijing, China, un diplomat de valoare al României, cu o vastă experiență, dar și un prieten al Mioveniului.
Aflat pentru o scurtă perioadă în România, Excelența Sa nu a ratat ocazia de a vizita orașul Mioveni, după ce, în luna februarie a acestui an, odată cu participarea Ansamblului Plai de Dor la Festivalul Beijing-Chaoyang Internațional Spring Carnival, am avut șansa și onoarea să legăm o relație de prietenie cu domnul ambasador.
Reîntâlnirea cu domnul ambasador Basil Constantinescu a reprezentat un moment extrem de importnat și plin de încărcătură pozitivă, o confirmare a faptului că orașul Mioveni și administrația locală sunt și vor fi în continuare parteneri serioși și de încredere ai unor instituții de vârf ale statului.
Totodată Excelența Sa ne-a asigurat de susținerea și prietenia sa, arătându-și disponibilitatea de a derula pe viitor proiecte culturale și nu numai, între orașul Mioveni și instituția pe care o reprezintă în China, a afirmat primarul Ion Georgescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.