Video! Primarii argeșeni, uniți pentru Unirea cu Republica Moldova! Pentru ei nu există integrarea în UE, singura soluție, Unirea!

Astăzi, la Pitești, a fost lansată, printr-o conferință de presă organizată de primarul comunei Corbi Virgil Baciu, campania de semnături „Un milion pentru Unire” în județul Arges. La conferință a participat și presedintele Platformei Unioniste 2012 George Simion, primari din Argeș precum si persoane publice si private antrenate în aceasta actiune. George Simion a afirmat că pentru Moldova nu există integrarea în UE, singura șansă fiind Unirea cu România.

„La 100 de ani de la Marea Unire ne aflăm la o răscruce: fie ne mobilizăm pentru a salva ce se mai poate din acest An Centenar, abandonat de stat, fie pierdem definitiv șansa de a pune pe masa istoriei, din nou, chestiunea reîntregirii naționale prin unirea cu Basarabia. La Alba Iulia vom merge zeci de mii de oameni, din toate colțurile țării, din Arad și până la Galați, așa că îi așteptăm și pe argeseni  să își reprezinte județul”, declară președintele Acţiunii 2012, George Simion. Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfășoară în toată România, Republica Moldova și în Diaspora, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională. De asemenea, aceștia își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.

Argeșenii care vor să vină pe 1 Decembrie la Alba Iulia sunt așteptați la ora 8 la Gara din oraș, de unde se va pleca în marș spre Piața din Alba Iulia.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.