ALDE Argeș și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Gerea cap de listă la Cameră, Pendiuc la Senat

By Octombrie 20, 2016 1086

Ceea ce era de așteptat s-a produs. Dacă Andrei Gerea, vicepreședinte la nivel național și deputat de Argeș, avea rezervată poziția 1 pe lista la Camera Deputaților, la Senat a fost aruncat în bătălie, din postura de cap de afiș, Tudor Pendiuc. Fostul primar al Piteștiului a fost cap de afiș și pentru DNA, motiv pentru care a fost trimis în judecată pentru corupție - mai exact luare de mită - în dosarul Publitrans. Până la urmă, este treaba argeșenilor dacă îl vor mai credita cu voturi pe Pendiuc, iar cei de la ALDE au considerat că merită riscul să îl arunce într-o astfel de bătălie.
Celălalt deputat de Argeș, Daniel Constantin, va candida în București după un mandat dezamăgitor, ca să nu îl catalogăm altfel, pentru argeșeni.
De apreciat că, cel puțin, cei de la ALDE nu au niciun parașutat de la București.
Lista celor nominalizați a fost aprobată în cadrul Delegației Permanente a ALDE Argeș care a avut loc miercuri.   
Astfel, pentru Senat vor candida, în această ordine pe listă, Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache și Aurel Iacșa.
Pentru Camera Deputaților, au fost stabilite primele două poziții care vor fi ocupate, în ordine, de către deputatul Andrei Gerea, vicepreședintele ALDE la nivel național, și Bogdan Ivan, se arată într-un comunicat al ALDE Argeș.
Conform aceleași surse, pe lista de candidați la Camera Deputaților au mai fost nominalizați și primarul de la Coșești, Nicolae Pană, Codruț Matei, Eny Pavel, Gheorghe Molea, dar și colonel dr.ing. Nicolae Mazilu, decorat cu Semnul onorific „În serviciul armatei pentru ofiţeri”.
Lista și ordinea celorlalți candidați va fi definitivată în cursul acestor zile, urmând ca luni listele finale ale tuturor filialelor să fie aprobate în cadrul Delegației Naționale Permanente ALDE.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.