Andrei Gerea, îl face praf pe Daniel Constantin: Ce-ai făcut Bobiță? Iar te-ai băgat în seamă?

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, deputat de Argeș, îl face praf pe Daniel Constantin (fost deputat de Argeș), care a plecat din ALDE pentru a-și face, alături de acoliții săi, un alt partid. Fostul ministru al Agriculturii în al cărui mandat s-a dat liber la cumpărarea terenurilor agricole de către străini a afirmat că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu se pregătește să rupă coaliția cu PSD. Andrei Gerea i-a reamintit lui Constantin că a ajuns în Parlament grație faptului că Tăriceanu l-a promovat în campania electorală și că activitatea sa parlamentară este una extrem de slabă. În plus Andrei Gerea a făcut și o recapitulare a momentelor în care Constantin și-a trădat pe toți partenerii care l-au susținut de-a lungul timpului, catalogându-l drept oportunist și șantajist.

"Citeam articolele care au apărut în presa centrală după emisiunea lui Călin Popescu-Tăriceanu de la Antena 3 de marți seară. Nu mică mi-a fost surprinderea să văd că printre părelologii de serviciu s-a numărat și „Ăla Micu”, pentru cei care îl cunosc, pentru restul cetățenilor Daniel Constantin.

Acest personaj cunoscut mai degrabă prin porecla pe care și-a dobândit-o grație „calităților” sale de lider politic, s-a trezit (oare pentru a câta oară?) să muște mâna care l-a hrănit. „Ăla Micu” uită cum în 2016 datorită imaginii lui Călin Popescu-Tăriceanu a mai câștigat un loc călduț în Parlament, acolo unde face umbră scaunului de parlamentar, pentru că relevanța activității sale ca parlamentar este egală cu zero.
De la un fost ministru, unul foarte bun cum îi place să creadă despre el, m-aș fi așteptat ca aportul său la activitatea Parlamentului, la îmbunătățirea domeniului pe care l-a păstorit ca ministru, cel al agriculturii, să fie însemnat. Însă, Daniel Constantin e tare în clonț doar când vine vorba să îi atace pe liderii politici adevărați.

Daniel Constantin se scaldă de o bună perioadă de timp într-un anonimat politic în care nimeni nu îl mai bagă în seamă. „Ăla Micu” e capabil doar de lucruri mărunte, și anume să mintă, să trădeze și să acuze. Sub nicio formă nu poate Daniel Constantin să facă analize politice.
Oportunistul și șantajistul domn Constantin vorbește de trădarea lui Călin Popescu-Tăriceanu a partenerilor din PSD. E ca și cum ar vorbi de funie în casa spânzuratului. Adică trădătorul alegătorilor ALDE, al colegilor săi de partid vine și face scenarii abracadabrante despre coaliția de guvernare. Până acum, Daniel Constantin a reușit să îi umple de lehamite pe toți partenerii politici cu care s-a aliat, iar prin scenariile fantasmagorice de astăzi continuă să o facă. Să stea fără de grijă Daniel Constantin, coaliția este solidă și funcționează foarte bine.

P.S. În locul ăluia Micu mi-aș face griji pentru viitorul politic, pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă. În 2016 a avut noroc cu Călin Popescu-Tăriceanu de a ajuns în Parlament", a scris Andrei Gerea pe contul său de Facebook.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.