Argeșul, pus pe lista anti-Dragnea. Valeca: Dacă vreau să vorbesc cu Dragnea îl sun, nu-i trimit scrisori

By Septembrie 14, 2018 2766

Potrivit recentelor știri apărute în spațiul public, semnatarii ar dori să dezbată în ședință modul în care este condus partidul și viitorul acestuia. Mai mult decât atât, se vehiculează ideea că o serie de organizații județene ar dori să retragă sprijinul politic lui Liviu Dragnea. Hotnews publica lista celor care s-a situa împotriva actualului lider al partidului: Olt, Argeș, Giurgiu, Brăila, Ilfov, Dâmbovița, Bistrița, Prahova, Vrancea, Vaslui, Buzău, Constanţa, Cluj, Caraş Severin, Timiș, București și trei organizații de sector, iar cea mai recent cooptată este organizația Cluj.
 
„Nu știu de ce sunt enumerat pe lista aceea. Nu am participat la nicio discuție, nu am semnat nicio scrisoare, nici nu o voi semna pentru că eu fac parte din familia mare a PSD-lui. Când voi avea ceva de spus, după ce mă consult cu colegii din Argeș, o voi spune în cadrul Comitetului Executiv. Dacă am nevoie să vorbesc cu Liviu Dragnea, îl sun în orice moment, nu am nevoie să-i trimit scrisori. Nu m-a întrebat nimeni, nimic. Am auzit și eu de știrea asta, dar nu știu de unde a apărut”, a spus pentru Q Magazine subliniind faptul că nu l-a căutat nimeni ca să-l mobilizeze.

„Pe  mine nu m-a căutat nimeni să mă mobilizeze. Și dacă mă caută cineva, îi trimit la plimbare pentru că eu am altă abordare”, a mai spus președintele PSD Argeș.

Valeca a mai spus că realizează că toată această „fierbere” a început la Neptun când Gabriela Firea, în timp ce se discuta un program până în decembrie, a deturnat ședința „aruncând în discuție alt subiect”. În opinia liderului PSD Argeș, Gabriela Firea se va liniști până la urmă pentru că, pe lângă faptul că face rău partidului în ansamblu, face rău tuturor.

„Eu cred că se va liniști. Face rău partidului și, până la urmă, face rău fiecăruia în parte. Puțini sunt cei care pot câștiga singuri. Eu nu voi fi parte niciodată la lucruri de acest gen.

Nu cred că excluderea lui Gabi Firea în acest moment ar fi cea mai oportună mișcare. Cred că cea mai bună soluție ar fi o discuție liniștită cu picioarele în apă rece.

Eu tot sper că prin dialog se rezolvă mai mult decât printr-o măsură dură. Consider că încă se poate ajunge la un consens”, a declarat Șerban Valeca.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.