Bătaie într-o primărie din Argeș. USR-iști bătuți de primarul din Dârmănești după ce aceasta a fost agresat cu telefonul (Video)

Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe cei de la USR care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali.

Primarul s-a enervat foarte tare când a văzut că este filmat și a sărit la bătaie. Cei de la USR au sunat la poliție și în aceste momente dau declarații.
 
Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri de la USR Argeș.

Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe, scriu cei de la USR pe pagina de Facebook, la postarea video.

 

La rândul său, primarul Emilian Ciolan susține că a fost lovit în față, în dreptul ochilor, cu un telefon mobil. La rândul său declară că își va lua certificat medico legal și îi va da în judecată pe politicienii USR. „Uitați-vă ce mi-au făcut! Mi-au dat cu telefonul aici, lângă ochi. Îmi scot certificat medico-legal și îi dau în judecată!”

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.