Consilierii locali PNL, cerere oficială pentru prefectul Dragnea să îl demită pe Ionică

 Consilierii locali ai PNL Pitești au depus la Prefectura Argeș o petiție în care îi cer prefectului Emilian Dragnea să îl demită pe primarul Cornel Ionică, după ce acesta a pierdut definitiv procesul cu ANI în care a fost acuzat de incompatibilitate. I-am adresat prefectului Emilian Dragnea o cerere prin care solicităm să aplice legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice. Pe 28 septemebrie, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că raportul ANI rămâne valabil definitiv, raport în care Cornel Ionică a fost cercetat pentru multiple fapte de incompatibilitate. Domnul prefect trebuie să emită, conform articolul 26, alineatul 3, ordinul de demitere din funcția de primar a domnului Ionică, a explicat consilierul local Narcis Sofianu.

În martie 2016, Cornel Ionică a fost declarat in conflict de interese de către ANI, din cauza faptului că, în perioada în care era viceprimar, a participat la adoptarea și a contribuit la validarea unor acte administrative încheiate între instituții din subordinea Primăriei Pitești și firmele ginerilor săi.

Adevărul este că, și nu are nicio legătură cu demersul celor din PNL, zilele lui Cornel Ionică îi sunt numărate, iar primarul Piteștiului așteaptă cu înfigurare promulgarea unei modificări legislative. În caz contrar, prefectul îl va demite pentru că este forțat de lege. Iar prostiile și lăcomia lui Ionică va lovi direct în PSD, pentru că acest scandal va exploda în apropiere chiar de alegerile europarlamentare.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.