Dan Manu: NU am dat mâna cu Adrian Miuțescu!

Președintele CJ Argeș Dan Manu a menționat, pentru Proarges.ro, că nu dat mâna cu Adrian Miuțescu, așa cum liderul PNL Argeș a declarat pentru publicația Sursa ta.

"Eu sunt la prefect în birou in acest moment, am dat și mâna cu domnul Manu când am intrat în Consiliul Județean... Acum, asta este situația, să văd ce face fiecare! Pe acest raționament, trebuie să intre și domnul Manu în izolare!", a declarat, printre altele, Miuțescu.

"Eu nu am dat mâna cu dl Miuțescu. Am participat la o ședință cu directorii de spitale și primarii de municipii și orașe, la care a fost invitat și prefectul județului. L-am întâlnit pe dl Miuțescu care era pe scări, ne-am salutat verbal și mi-a transmis că va face pași importanți pentru o investiție în Argeș, eu i-am transmis mult succes, pentru că important este să construim în județ, indiferent de guvernare, și l-am rugat să discute cu cei din guvern pentru aducerea în județ a unui aparat care ne va fi ne importanță majoră în măsurile care vor fi luate în contextul cononavirusului. Cam atât, au fost câteva cuvinte, nu am dat mâna, eu aveam alt drum, a fost un scurt schimb de replici. Cred că trebuie să tratăm cu cea mai mare responsabilitate ceea ce se întâmplă, să luăm cele mai bune măsuri astfel încât să putem face față situației", a declarat în exclusivitate pentru Proarges.ro președintele CJ Argeș.

Vă reamintim că senatorul PNL Vergil Chițac a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Drept urmare, Orban a anunțat că se autoizolează la Vila Lac, iar membrii Biroului Permanent Politic Național al PNL sunt, conform informațiilor date de Orban în autoziloare la domiciliu. În plus, cei din Guvern sunt supuși testelor pentru a vedea dacă sunt infectați. Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș și președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, a declarat pentru publicația Sursa ta că a participat luni la ședința Biroului Executiv în care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, cel infectat cu COVID-19. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.