Demersurile lui Mircea Drăghici dau rezultate: Întâlnire importantă la Parlament pe tema crizei poliețor RCA pentru transportatori

By Septembrie 12, 2016 773

Solicitarea deputatului de Argeș Mircea Drăghici se concretizează în fapte. Miercuri, 14 septembrie, de la ora 10, Comisia de Buget,Comisia de Transporturi împreună cu Consiliul Concurenței, reprezentanți ai transportatorilor (COTAR, FORT, UNTRR) se vor întâlni cu ASF și ANAF. Tema întâlnirii va fi, evident, criza creată de mai multe luni încoace în industria transporturilor, din cauza creșterii excesive a polițelor RCA. De exemplu, un transportator plătea acum patru luni pentru asigurarea unui cap tractor o poliță de 1500 euro (echivalentul în lei), în timp ce acum este nevoit să plătească o poliță RCA de aproximativ 5800 euro!
"Presimt de pe acum o întâlnire destul de tensionată. Sunt curios cum va răspunde ASF în legătură cu dezastrul și haosul creat în piața asigurărilor.
Sunt multe întrebări la care mi-aș dori foarte mult ca domnul Mișu Negrițoiu să răspundă.
Totodată am pregătit un set de întrebări și pentru domnul Prim-ministru Dacian Cioloș" precizat, într-o postare pe un site de socializare, Mircea Drăghici.
De altfel, într-o interpelare, secretarul Camerei Deputaților i-a solicitat primului-ministru Dacia Cioloș să explice de ce nu a intervenit până acum în această criză, în sensul combaterii sau blocării creșterii excesive a tarifelor polițelor RCA pentru transportatori, conform prevederilor legii concurenței, și să spună care au fost concluziile întâlnirii din luna august dintre Executiv și Uniunea Națională a Transportatorilor din România.Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.