Exclusiv! Deputatul Mitralieră: I-am ciuruit! Rădulescu ar putea ajunge chestor!

PSD Argeș ar putea avea un nou om cu funcție la București. Luni Parlamentul își reîncepe activitatea. Cu această ocazie, vor fi alese funcțiile de conducere din cadrul Camerei Deputaților și din cadrul Senatului. În prezent, deputatul ALDE Andrei Gerea este chestor, iar deputatul PSD Mircea Drăghici este secretar al Camerei Deputaților. Cei doi au foarte mari șanse să fie realeși și în această sesiune parlamentară în aceste funcții.
Surpriza ar putea veni de la Cătălin Rădulescu care, conform unor surse, ar putea ajunge chestor al Camerei Deputaților. 
Culmea, în acest moment, Rădulescu, alias Deputatul Mitralieră nu mai este susținut de PSD Argeș (după ce a candidat pentru funcția de vicepreședinte chiar împotriva lui Șerban Valeca) și, deocamdată, organizația județeană nu a anunțat vreo decizie cum că și-ar fi schimbat decizia. Ca atare, foarte probabil, Rădulescu a reușit chiar și sub formă de nominalizare, să fie în cărți, culmea, tocmai acum, când nu are susținerea organizației Argeș. Care organizație este mai preocupată de chestiuni minore, nereușind, de altfel, să rezolve nici măcar problema orgoliilor și furtișagurilor de la Ștefănești, darămite marile teme care vizează Argeșul sau să promoveze oameni la centru, oameni pe care să îi și asume.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.