Femeile din PSD s-au renunit în CEX. Bucura Oprescu: Am decis continuarea guvernării

Președintele organizației de Femei a PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la Comitetul Executiv al Organizației de Femei din PSD. La ședință a participat și președintele interimar al PSD și premierul Viorica Dăncilă, și  ministrul Muncii si Justitiei Sociale Marius Constantin Budai.

"Cu aceasta ocazie au fost prezentate principalele direcții de acțiune, politice și guvernamentale si s-a reiterat mesajul de unitate și deschidere ale partidului, din perspectiva pregătirii congresului extraordinar al PSD.
Ministrul muncii a dat un mesaj consistent legat de măsurile sociale promovate, cu accent pe prioritățile ce vizează promovarea perspectivei de gen, prin politicile publice ale ministerului de resort si prin prioritățile asumate de România în contextul exercitării Președinției la Consiliul U.E.
Doamna Gratiela Draghici a subliniat faptul că Organizația Femeilor Social-Democrate este cea mai mare la nivel european din randul organizatiilor de femei social-democrate europene, aceasta reprezentand intotdeauna un pilon solid de echilibru, stabilitate și coeziune pentru PSD, cu deosebire în momentele dificile.
De asemenea s-a apreciat necesitatea continuării în această formulă coeziva, cu Viorica Dăncila, premier și presedinta a PSD, în contextul necesitatii coerenței in actul de guvernare si al armonizarii cu valorile social-democrate moderne, proeuropene", a subliniat deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.