Fost deputat de Argeș, acuzat de fiica sa: M-a bătut rău! Reacția politicianului

By Septembrie 12, 2016 1410

A fost lider al PDL Argeș, deputat de Argeș, a făcut afaceri păguboase pentru Oltchim, iar în ultima vreme nu am mai auzit altceva despre el decât fie că a bătut, fie că a luat bătaie de la angajați de restaurante după prea mult consum de alcool. Asta, plus faptul că și-a găsit o altă pereche, atât de tânără încât i-ar putea fi fiică. Adevărata fată a lui Cristian Boureanu, căci despre el este vorba, a lansat însă astăzi acuzații extrem de grave la adresa fostului lider PDL Argeș.
El a fost condus de polițiști la secția 2, din Capitală, după ce fiica sa, în vârstă de 15 ani, a țipat pe stradă că tatăl ei o omoară. Le ieșirea de la poliție, Boureanu a spus că fiica sa are un comportament neadecvat.
Fiica lui Cristian Boureanu a declarat, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție, că tatăl ei obișnuia să o bată și că se ceartă des cu acesta, pentru că nu o lasă să stea în București cu mama ei.
Deși fata părea dornică să vorbească cu jurnaliștii, mama acestuia i-a cerut în mod repetat să nu mai spună nimic. Cristian Boureanu a sugerat, la ieșirea din Secția 2 de Poliție, că mama fiicei sale reprezintă un factor negativ în educația acesteia, arătând că, având custodie totală, își dorește să fixeze un program foarte clar de vizitare, iar fiica sa să intre într-un program normal de școală.
Cele două ar fi depus plângere împotriva fostului politician.

Boureanu: Fata are un comportament inadecvat. Mama ei, o influență negativă

 Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă.
”Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia. A plecat, am descoperit-o prin intermediul reţelelor de socializare.
Nu am bătut-o. După două ore şi jumătate am găsit-o. Uitându-te pe net constaţi ce fac prietenii ei. Ei îşi dau check in. Când vezi că şi Ioana este invitată, începi să-ţi pui idei. Am primit că este la Bucureşti. Nu pot să spun că este o fire mult mai nonconformistă decât colegii ei, dar sunt părinţi care acceptă, părinţi care nu ştiu, părinţi cărora nu le pasă de rezultatele de la şcoală şi părinţi care sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă.

 

Cristian Boureanu: "Fiica mea lipsea foarte mult de acasa, mergea prin centrul vechi si se distra si la 15 nu e normal asa ceva. Maica-sa o influenta foarte mult la chestii de genul asta."


Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Apoi, am aflat că nu era vorba despre nicio masă în familie. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi cu ajutorul Poliţiei. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani se confruntă cu aceleaşi probleme. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. Luna trecută a fugit din nou acasă, incident care a trecut neobservat.
Nu poate sta fără telefon. A doua zi când a plecat la mama ei, a primit un telefon cadou. Pentru prima dată, anul acesta i-am spus că nu poate pleca în străinătate cu mama ei. Nu pot fi de acord să lipsească noaptea de acasă şi să aibă note proaste la şcoală.Ioana a locuit exclusiv cu mine. Mama ei a luat-o de la mine. Ea a locuit cu mine, cu iubita mea. Dacă nu era Laura, nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă, din mersul la băut în Centrul Vechi. Are dreptul, în seara asta, să plece la mama ei. Dacă eu m-am ocupat de educația ei, vreau să fixez un program de vizită foarte clar, cu ajutorul instanței. Am spus că nu îmi exercit dreptul de a chema un avocat. Nu eu am fost audiat.
Eu nu răspund pentru fosta soție, de fapt pentru niciuna dintre ele. Eu nu sunt genul care să-i fac toate poftele. Eu nu sunt de acord cu hainele de firmă, să și le cumpere cu banii ei.”, a spus Cristian Boureanu la ieșirea de la secția de poliție.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.