Go, Zoană, go! Europarlamentarul de Argeș și-a strâns galeria foto pentru campania electorală!

Dacă însemni ceva în politica de la nivel național sau în politica de la nivel județean, înseamnă că ieri tocmai ți-ai făcut o fotografie cu Gabriela Zoană. A trecut ceva timp de când nu am mai avut ocazia să evidențiem un social-democrat mai bine așezat în obiective și în interese. Dar aproape că a meritat efortul. Gabriela Zoană a înțeles cel mai bine care a fost cel mai important scop al PSD pentru a organiza acest miting: imaginea.

Și, pentru că vin alegerile europarlamentare la anul, Zoană și-a calculat bine evenimentele. Foarte puțin probabil să mai existe un miting de o asemenea amploare, de o astfel de organizare, unde poți obține imagini atât de bune. Și, de ce să te chinui pentru rețeaua de socializare să îi aduni pe mai-marii partidului când vor trage toți de ei, când poți să îți faci fotografii cu ei la un asemenea eveniment, când erau relaxați. Bașca Gabriela Zoană a prins minute bune în zona de rating a transmisiunilor de la miting a posturilor importante, stând agățată de Firea, Dăncilă, Paul Stănescu sau Olguța Vasilescu.

Gabi Zoana a alergat mult. Dar a meritat. A apărut lângă liderii PSD Argeș, a apărut lângă liderii PSD de la nivel național. A fost (sau s-a) cea mai băgată în seamnă. Gabriela Zoană arată că are ceva inteligență, că este foarte pragmatică. Și că are obiective.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.