Go, Zoană, go! Europarlamentarul de Argeș și-a strâns galeria foto pentru campania electorală!

Dacă însemni ceva în politica de la nivel național sau în politica de la nivel județean, înseamnă că ieri tocmai ți-ai făcut o fotografie cu Gabriela Zoană. A trecut ceva timp de când nu am mai avut ocazia să evidențiem un social-democrat mai bine așezat în obiective și în interese. Dar aproape că a meritat efortul. Gabriela Zoană a înțeles cel mai bine care a fost cel mai important scop al PSD pentru a organiza acest miting: imaginea.

Și, pentru că vin alegerile europarlamentare la anul, Zoană și-a calculat bine evenimentele. Foarte puțin probabil să mai existe un miting de o asemenea amploare, de o astfel de organizare, unde poți obține imagini atât de bune. Și, de ce să te chinui pentru rețeaua de socializare să îi aduni pe mai-marii partidului când vor trage toți de ei, când poți să îți faci fotografii cu ei la un asemenea eveniment, când erau relaxați. Bașca Gabriela Zoană a prins minute bune în zona de rating a transmisiunilor de la miting a posturilor importante, stând agățată de Firea, Dăncilă, Paul Stănescu sau Olguța Vasilescu.

Gabi Zoana a alergat mult. Dar a meritat. A apărut lângă liderii PSD Argeș, a apărut lângă liderii PSD de la nivel național. A fost (sau s-a) cea mai băgată în seamnă. Gabriela Zoană arată că are ceva inteligență, că este foarte pragmatică. Și că are obiective.

Meteo

Mostly cloudy

22°C

Pitesti

Mostly cloudy
Humidity: 37%
Wind: SSE at 6.44 km/h
Monday
Partly cloudy
10°C / 23°C
Tuesday
Scattered showers
12°C / 22°C
Wednesday
Showers
13°C / 19°C
Thursday
Thunderstorms
14°C / 20°C

Latest Tweets

Video! Sfârșit de iunie cu zăpadă în munții Făgăraș: A nins pe Transfăgărășan! https://t.co/r86CV6nMR5
Iohannis mai vrea un mandat de președinte: Sunt ferm hotărât să candidez https://t.co/7ik1uCcYgn
Cheile Dâmbovicioarei: Începe concursul de escalada Memorialul Bebe Nistorescu https://t.co/mqVPKc2cf0
Decizia CEx: Dragnea are susținere totală. Planul de război al PSD https://t.co/X5eMnYbmas
Tabere militare și scene din Primul Război Mondial, la Mioveni https://t.co/tpoBed4l8V
Follow ProARGES on Twitter