ICCJ: Alianta USR PLUS poate candida la europarlamentare

ÎCCJ a decis că Alianța USR - PLUS poate candida la alegerile europarlamentare! Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, vineri seara, contestația formulată de USR și PLUS împotriva deciziei BEC prin care a respins protocolul de constituire al alianței electorale "Alianța 2020 USR-PLUS".
"Admite contestaţia formulată de contestatorii Uniunea Salvaţi România, Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate şi Alianţa 2020 USR PLUS. Anulează Decizia nr. 3D/07.03.2019 emisă de Biroul Electoral Central. Admite protocolul de constituire a alianţei electorale „Alianţa 2020 USR PLUS”. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 martie 2019", a decis, definitiv, vineri seară, instanţa.
Alianța USR-PLUS a anunțat că a depus, vineri, la Înalta Curte de Casație și Justiție contestația cu privire la decizia BEC prin care a respins protocolul de constituire al alianței electorale "Alianța 2020 USR-PLUS".
Contestația avea 18 pagini de argumente juridice și a fost pregătită de o echipă de 6 juriști și avocați din partea celor două partide.
Biroul Electoral Central a publicat, joi, decizia prin care a respins protocolul de constituire al alianței electorale "Alianța 2020 USR-PLUS", motivând că în documente președinți ai formațiunilor sunt Nicușor Dan și Daneș Raluca, nu Dan Barna și Dacian Cioloș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.