Imagini Live de la Protestul Diasporei. Au apărut primele ciocniri cu jandarmii

Update: În Piața Victoriei sunt peste mii de manifestanți. 24  dintre ei și trei jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre jandarmi a suferit o fractură la antebraț, după ce protestatarii au forțat bariera jandarmilor și au vrut să intre în Guvern.

Câteva zeci de persoane din Pitești participă la protestul Diasporei din Piața Victoriei. Câteva sute de oameni au ajuns în zona de protest și au apărut deja primele incidente. Manifestanții au forțat liniile forțelor de ordine și oamenii au urcat pe bulevardul din fața Guvernului. Jandarmii se chinuie să mențină ordinea, utilizând și gaz lacrimogen.

Dispozitivele de jandarmi s-au mobilizat în Piață, și-au făcut apariția și grupurile de scutieri și au blocat accesul spre clădirea Guvernului.

Update: Incident în Piața Victorieila mitingul diasporei. Două persoane au fost ridicate de jandarmi.

Un bărbat care a tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei a fost ridicat, vineri, de jandarmi, anunţă reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi tulburat ordinea publică în Piaţă, acesta fiind condus la o secţie de poliţie pentru a fi identificat şi a fi luate măsurile legale.

De asemenea, o persoană care avea asupra sa mai multe sprayuri cu vopsea, cu care intenţiona să participe la protest, a fost atenţionată de jandarmi că nu poate participa cu acele obiecte. Deşi, iniţial, s-a conformat, ulterior, bărbatul a revenit, iar jandarmii l-au condus la secţie pentru a fi legitimat şi sancţionat.

Aproximativ 400 de persoane sunt la aceasta ora în Piaţa Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autorităţile au anunţat inca de azi dimineata că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice pericol.

Autorităţile au anunţat de diminaţă că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice pericol.

Zeci de mii de români din ţară şi din străinătate şi-au anunţat pe internet intenţia de a participa la protestul din această seară faţă de actuala guvernare

Oficial mitingul ar începe la 17 seara.

Sursa Video: Facebook Privesc.Eu

Facebook Privesc.Eu Facebook Privesc.Eu

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.