Ion Georgescu despre scandalurile din Ștefănești: Regret! Îmi cer eu scuze cetățenilor din Ștefănești

PSD Argeș a decis retragerea sprijinului politic pentru primarul Jenica Dumitru și viceprimarul Ion Mihalcea. Biroul politic din Ștefănești trebuie să decidă ce măsuri vor fi luate la nivel local. Primarul Ion Georgescu, cel care este și secretar general al PSD Argeș, a afirmat că regretă faptul că a crezut în caracterul celor doi și a mers în campanie pentru a-i susține. Ion Georgescu a afirmat că a văzut fiecare cameră din zona blocurilor și a menționat, referindu-se la această speță, că este inadmisibil ca autoritățile locale să stea de ceartă în loc să se implice în amenajarea unor condiții decente de trai pentru locuitori. Primarul din Mioveni și-a cerut scuze în numele PSD pentru faptul că cei doi aleși stau au stat numai de ceartă în loc să își respecte promisiunile din campanie, el menționând că nu este posibil ca șefii primăriei să stea cu un excedent de 160 de miliarde de lei și să nu facă nimic cu acești bani.

Eu dacă știam că nu sunt de caracter, eu nu mă deplasam să fac campanie în Ștefănești. Eu am crezut că sunt oameni serioși, că vor face ceva pentru oamenii aceia de la Ștefănești. Am fost cu ei în fiecare cameră a cetățenilor în campanie să vedem cum trăiesc, mai ales cei din zona blocurilor. Puteau să facă anveloparea. Sunt condiții jalnice în care trăiesc.
E o propunere venită de la cetățenii din ștefănești către partid pentru că primarul și viceprimarul se ceartă zilnic în loc să facă treabă.

 Pe hotarul Mioveniului cu Ștefăneștiul, eu fac curățenie, pe acolo trec oamenii, delegații. Eu mă duc la ei în teritoriu să fac curățenie, în fiecare săptămână. S-ar putea să nu fie gunoaiele de la ștefănești, nu știu, dar cred că acolo aveau multe de făcut.

Oamenii i-au votat acolo. Ce au făcut ei acolo? Nimic. Doar ceartă și sesizări. Ne delimităm și să îi lăsăm în pace. Mi-este jenă că mă trag oamenii de mânecă și îmi spun că am promis ceva în campanie. Regret ce am făcut în campanie electorală. Am crezut în ei. Ne cerem scuze locuitorilor de la Ștefănești. Nu trebuia să se ajungă aici. Oamenii aceia merită mai mult. Să ai 160 de miliarde în cont și să nu ai nici măcar proiecte făcute... Cum să mai fie aleși?, a precizat Ion Georgescu.

La rândul său, vicepreședintele Ion Mânzână a subliniat că acum trebuie să luăm măsuri pentru că e o nemulțumire generală a cetățenilor legat de modul în care ei gestionează problemele comunității. Stau pe un excedent de 160 de miliarde de lei. În loc să se ocupe de proiecte, ei stau de ceartă. Ar putea face acolo lucruri incredibile. Nu au depus proiecte pe PNDL 2. Au un pod care nici ăla nu e semnat. Pe cine să tragem la răspundere, pe funcționarul din primărie? Singurii care au legătură cu noi sunt cei doi, nu vrem să ne mai asociem cu ei, noi ca partid.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.