Lege dură împotriva standardului dublu la alimente. Dragnea: România nu este coșul de gunoi al Europei.

Președintele PSD Liviu Dragnea lansează un avertisment tăios de la Suceava: România nu este coșul de gunoi al Europei. Și, dacă până acum au mai fost companii care și-au permis să trateze consumatorii români ca pe niște europeni de mâna a doua, legea pe care o pregătește Liviu Dragnea le va tăia pofta definitiv să mai recurgă la astfel de practici.
Liderul PSD a menționat că în curând va propune un proiect de lege care să pedepsească din start calitatea dublă şi să interzică firmelor care aduc marfă inferioară în ţară să mai activeze.
"Voi propune o lege care să pedepsească calitatea dublă. Dacă cineva îşi permite să aducă produse mai slabe decât la ei în ţară să plătească şi să scoatem magazinele din ţară. Prea mult timp s-au învăţat că România trebuie să vândă orice pe nimic", a declarat Liviu Dragnea.
Nu este pentru prima dată când liderul PSD face referire la produsele venite din exterior. Într-o altă deplasare în ţară, Dragnea a spus că trebuie refăcută reţeaua de aprozare, astfel încât românii nu să nu mai fie obligaţi să mănănce "toate E-urile".

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.