Măcel la PNL Pitești! Miuțescu a dat afară un director, un profesor universitar și ce mai rămăsese din organizația de tineret!

PNL Argeș a reușit ceea ce nu au reușit nici adversarii politici, nici PSD în goana lui după numirea în funcții de conducere la nivelul deconcetratelor. Sub genialul titlu "BPJ Argeş face curăţenie în organizaţia PNL Piteşti" presa a fost informată că Biroul Politic Județean al PNL Argeș, întrunit ieri în şedinţa ordinară, a analizat activitatea organizaţiei PNL Piteşti şi rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare din 26 mai. În urma analizei făcute au fost identificate motivele care au afectat scorul electoral şi a luat mai multe decizii. Printre ele, excluderea din partid a directorului din cadrul ITM Florin Baboi, a profesorului universitar Tiberiu Avrămescu, a unor lideri din organizația de tineret și așa dispersată, precum Andrei Moșteanu, dar și a lui Dumitru Moise, Dragoș Pedrescu, Flavia Ghițu și Otilia Șerban.
Pe lângă lipsa de implicare în campanie și critica adusă pe Facebook conducerii partidului - semn că în partidul liberal libertate de exprimare a devenit delict! - în rechizitoiu apare și ceva ce ne aduce aminte de rechizitoriile pe care taica Augustin Lazăr (cel susținut de Orban și ai lui) le făcea deținuților politici: organizarea unor grupuri şi acţiuni în interiorul PNL, instigând membrii partidului împotriva conducerii judeţene şi naţionale! Care va să zică, băieții erau niște instigatori, niște complotiști care puneau în pericol chiar funcția lui Orban! Păi cum să dea afară conducerea PNL Argeș niște oameni de asemenea forță și influență, în loc să îi promoveze?
Oricum ar fi, PNL Pitești mai rămâne cu doi trei inși, se va trece la reorganizarea veșnică și, în aceste condiții, trebuie, conform deciziei luate de aceleași minți luminate de la nivel județean, să stabilească în ritm rapid și candidatul la primăria Piteștiului!
Băieți, nu vă chinuiți! Deocamdată, candidații voștri, oricare ar fi ei, sunt la fel de fumați ca cei de la PSD, ca atare cu prima șansă pleacă USR!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.