Mircea Drăghici: Avem nevoie la Bruxelles de oameni care să lupte pentru interesele României. Românii merită să aibă acces la alimente sănătoase

Șeful de campanie al PSD, deputatul de Argeș Mircea Drăghici, a postat pe pagina sa de facebook imagini de la mitingul PSD din Iași, acolo unde 40.000 de oameni au venit pentru a-i saluta pe liderii PSD în frunte cu Liviu Dragnea, dar și pe candidații PSD la europarlamentare, printre care se află și argeșeanca Gabriela Zoană.

Trezorierul PSD a scris că România are nevoie de oameni care să apere interesele țării noastre în comunitatea europeană, unul din punctele importante fiind accesul la alimente sănătoase. PSD vrea să elimine definitiv dublul standard la alimente și crede că sprijinind produsele sănătoase va reuși să impulsioneze și mai mult producătorii agricoli români.

Avem nevoie de oameni la Bruxelles care să lupte să aducă în România mai multe fonduri europene, patrioți care să lupte pentru ca în țara noastră să nu mai ajungă produse de calitate slabă. România nu este coșul de gunoi al Europei! Fermierii români sunt acum sprijiniți și putem avea hrană de calitate, produse locale sănătoase. Vom rupe această mafie a dublului standard care a inundat România, pentru că România merită mai bine!, a scris Mircea Drăghici pe pagina sa de Facebook.

 

 

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC Macazin Muntenia SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.