Mircea Drăghici îi ia locul lui Valeca la șefia PSD Argeș? Vezi reacția trezorierului PSD

În presa din Argeș a circulat intens astăzi zvonul că Mircea Drăghici, deputat de Argeș, secretar al Camerei Deputaților și trezorierul PSD la nivel național ar urmă să devină noul președinte al PSD Argeș. Conform informațiilor, după ce a fost achitat în dosarul Consultanța, Drăghici ar încerca să profite de influența pe care o are la nivel național pentru a-i lua locul lui Șerban Valeca.

La scurt timp după ce această informație a apărut în spațiul public, trezorierul PSD a reacționat printr-o postare pe contul său de Facebook și a catalogat știrea de presă drept o dezinformare și a menționat că nu a fost și nu va fi interesat să fie președinte al PSD Argeș.

Negru pe alb, despre dezinformările publicate cu nonșalanță de presă:
Nu am avut, nu este in planurile mele și cu siguranță nu va intra în obiectivele mele de viitor dorința de a fi președinte PSD Argeș.

Prioritare sunt și vor rămâne pentru mine activitatea din Camera Deputaților și obiectivele asumate împreună de echipa PSD în programul nostru de guvernare.

Am rugămintea ca, pe viitor, înainte de a publica acest tip de informații, să mă întrebați. Sunt aici, ca întotdeauna, pentru a vă răspunde, a scris Secretarul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.