Mircea Drăghici: Suntem de ceva vreme ținta unor atacuri

Deputatul PSD Mircea Drăghici a tradus într-un context extrem de pragmatic, chiar dacă pornind de la un context ce ține de doctrine, motivul pentru care PSD este atacat pe mai multe fronturi, în ciuda faptului că guvernarea a dus la creșteri de salarii și de pensii, a pornit investiții majore de interes strategic și a permis, prin măsurile luate ca România să rămână în vârful creșterii economice din UE, dar și în topul țărilor preferate de investițiile străine. „Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul național. Nu trebuie să-l șteargă sau să-l înlocuiască”, a spus președintele Statelor Unite în discursul de la ONU, în care afirmă un adevăr pe care mulți încearcă astăzi să-l ascundă: viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților.

Globalismul distruge ființa națională și adâncește discrepanțele sociale în defavoarea statelor mai puțin dezvoltate. O politică de dreapta mondială polarizează resursele în jurul marilor puteri, în timp ce doar stânga politică are capacitatea și voința de a reduce discrepanțele dintre statele lumii.

Ca să distrugi suveranitatea unui stat, e obligatoriu să duci în derizoriu politica de stânga prin decredibilizare. Globaliștii stiu cel mai bine asta. Tocmai din acest motiv suntem, de ceva timp, martori și ținte ale unor atacuri din ce în ce mai puternice.

Pentru că „Prin noi înșine” - sloganul platformei de dreapta - îi favorizează pe cei puternici, tot mai puternici. Doar „Comunitatea înaintea tuturor” - sloganul de stânga - poate pune în prim plan identitatea națională și diminuarea discrepanțelor sociale, a subliniat deputatul PSD de Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.