Mircea Drăghici, tur de forță alături de conducerea PSD în weekend

Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a făcut un adevărat tur de forță în acest weekend alături de conducerea PSD. El l-a secondat pe Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu și le-a și vorbit colegilor din județele Caraș-Severin și Gorj, având în vedere și calitatea sa de șef de campanie al social-democraților pentru alegerile europarlamentare. Mircea Drăghici a încercat să le explice colegilor săi anumite aspecte și din perspectiva de președinte al PSD Online. Ca șef de campanie al PSD le-a vorbit colegilor săi despre importanța de-a transmite mesajele corect și eficient, pentru ca ele să poată ajunge la toată lumea în forma lor reală. "Oamenii trebuie să fie informați în mod corect în epoca fake news-urilor. Fiecare reprezentat în parte trebuie să învețe să comunice și să le spună oamenilor care este realitatea. Fac apel la dumneavoastră să le spuneți oamenilor, prin intermediul cuvintelor ceea ce face Guvernul prin fapte. În acest moment ‘războiul’ este incorect ținând cont de strategiile la care recurg cei din opoziție și la minciunile – pe care social-democrații le-au dejucat de fiecare dată – aruncate pe piață. Din păcate, oamenii nu se informează din trei surse, așa cum ar fi normal, prima știre care le iese în cale li se pare și cea corectă. Tocmai de aceea, fiecare dintre noi ar trebui să fim atenți la ceea ce se comunică și în ce fel", a fost unul din mesajele transmise de Mircea Drăghici la Caraș-Severin.

Deputatul PSD Mircea Drăghici a taxat dur modul și în care opoziția și Iohannis îndeamnă la violență doar pentru a ajunge PNL la putere, iar președintele să mai câștige un mandat la Cotroceni.

Ei vor să aducă la putere nişte oameni prin agresivitate şi prin mizerie. Nu vom accepta aşa ceva şi vă rog pe toţi, prin vorbe, să spuneţi ceea ce face, prin fapte, Guvernul. Este important să spuneţi şi dumneavoastră. Nu-l putem lăsa doar pe preşedintele Liviu Dragnea să spună despre programul de guvernare. O face foarte bine, a gândit un program foarte bun. Suntem mândri că ţinem pasul şi atingem ţintele împreună, dar este şi rândul nostru să intrăm în teren.

Este rândul nostru să-i blamăm pe cei care vor să ne confişte ţara şi să ne vândă tradiţiile şi bogăţiile. Sunt afară. Prin agresivitate au vrut să ne strice evenimentul, nu au reuşit şi nu vor reuşi. Împreună, vom câştiga campaniile.”, le-a transmis Mircea Drăghici, social-democraţilor prezenţi la Reșița.

Mircea Drăghici a mers împreună cu președintele PSD, Liviu Dragnea, Natalia Intotero, ministru pentru Românii de pretutindeni, şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu la Reșița pentru a aparticipa la alegerea noii conduceri a filialei PSD Caraș Severin.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.