Primii candidați argeșeni care au votat: Andrei Gerea și Robert Tudorache

Tăcere mare din rândul partidelor. Dacă în anii precedenți, se cam știa cine, pe unde și la ce oră votează, acum se pare că partidele se focalizează pe desfășurarea votului. Alții au preferat să voteze mai devreme pentru a se putea concentra ulterior pe desfășurarea alegerilor. Primii candidați din Argeș la Parlamentul European care au votat au fost Andrei Gerea și Robert Tudorache, de la ALDE. Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a votat la București. El l-a însoțit la secția de vot și pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele partidului. Declarațiile acestuia le puteți viziona în formatul video de mai jos.

Deputatul de Argeș Andrei Gerea a afirmat, după ce și-a exercitat dreptul la vot: " #Astăzi, am făcut puțină #mișcaresănătoasă. Pentru că am #ales să merg până la secția de votare și #săvotez pentru alegerile #europarlamentare. Am votat pentru o #Românie #respectată în Uniunea Europeană și pentru ca noi, #românii, să fim #respectați la noi #înțară și oriunde în #Europa! Am votat pentru #drepturiegale pentru toți și pentru ca românii să fie considerați #parteneriegali cu orice cetățean european! Vino la #vot și #alege cum vrei să trăiești!", a fost mesajul pe care Andrei Gerea l-a postat pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Robert Tudorache a votat, la Pitești. El a declarat după ieșirea de la urne: "Îi invit invit pe toți argeșenii să facăi acest efort constituțional și să meargă să aleagă! Eu am votat pentru o Românie respectată în Uniunea Europeană și pentru ca noi, românii, să fim respectați la noi în țară și oriunde în Europa! Îi invit pe toți argeșenii să vină la secții de vot și să aleagă pentru prezent și pentru viitor!"

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.