Prorectorul Universității Pitești Emanuel Soare, în structura de conducere a PNL Argeș. Liderul TNL Argeș păstrat în partid

Colegiul Director Judeţean al PNL Argeş i-a oferit fostului preşedinte al TNL Argeş, George Hristescu, încă o şansă de implicare în activităţile partidului. Prorectorul UPIT, Emanuel Soare, a fost cooptat în Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş cu majoritate de voturi, anunță PNL Argeș.  Acesta a primit 68 de voturi pentru intrarea sa în BPJ Argeş şi nici un vot împotrivă.
Duminică s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş întâlnirea Colegiului Director Judeţean al PNL Argeş. În cadrul acestei şedinţe, conducerea judeţeană a PNL a prezentat liberalilor prezenţi în sală strategia electorală a partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019 şi au fost anunţate aşteptările şi sarcinile legate de aceste alegeri.
Tot în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Argeş s-a decis ca celor care nu au avut performanţele politice aşteptate la nivelul muncii de partid să li se mai ofere o şansă.
În speţă este vorba de preşedintele TNL Argeş, George Hristescu, propus pentru excludere, pe motivul neîndeplinirii target-ului politic. George Hristescu a înţeles să-şi depună mandatul de preşedinte al TNL Argeş, iar votanţii din CDJ au înţeles să-i mai ofere o şansă pentru a se implica şi pentru a munci în cadrul PNL, votând pentru rămânerea sa în partid. Pentru rămânerea lui Hristescu în PNL au votat 36 de persoane, iar pentru excluderea sa au votat 32 de persoane, 1 vot fiind nul.

Concluzia a fost aceea că tinerii trebuie să-şi întărească organizaţia în vederea pregătirii alegerilor de anul acesta, urmând să fie monitorizaţi cu mult mai multă atenţie şi rigoare de către seniorii partidului, aceştia intenţionând să le ceară rapoarte de activitate şi sarcini foarte clare de îndeplinit. Organizaţia de tineret al PNL Argeş va fi remaniată, dacă rezultatele nu vor fi cele scontate.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.