Protestatar argeșean de la Cotroceni, la Antena 3: Protestatarii din Piața Victoriei sunt frații mei, dar Iohannis nu este președintele meu

By Februarie 11, 2017 8321

Argeșeanul Gabi Matei a fost  sâmbătă la Antena 3, la emisiunea Dincolo de știri, moderată de Cristina Țopescu, în care au fost prezenți invitați din rândul protestatarilor din Piața Victoriei, dar și din rândul protestatarilor din fața Palatului Cotroceni. Gabi Matei a fost unul dintre acei care au venit în toate zilele de protest împotriva lui Klaus Iohannis, cu excepția uneia singure, în care a povestit  despre ce se întâmplă acolo, în exclusivitate la emisiunea Culisele Puterii, de la Absolut TV.

La Antena 3, Matei a susținut că nu este de acord cu felul în care Klaus Iohannis s-a comportat. El a a afirmat că președintele țării nu mai este moderator, arbitru sau mediator, din momentul în care a coborât în stradă alături de protestatarii din fața Guvernului și atunci când a spus despre aceștia drept "românii mei".El susține că Iohannis ar trebui suspendat.

"Nu a fost nimeni violent la întâlnirea cu dl Klaus Iohannis. Nimeni de acolo nu i-a înjurat pe cei din Piața Victoriei sau pe dl președinte. Cei din Piața Victoriei sunt frații mei, dar dl Iohannis nu este și președintele meu!

Klaus Iohannis ne-a persiflat. Două minute a coborât în fața noastră, și-a pus mâna la urechi. Că nu ne aude. Păi cum putea să vorbească cu noi? Klaus Iohannis trebuia să meargă în rândul celor de la Guvern și să le spună oamenilor de acolo să plece acasă, că acum nu mai are rost să protesteze. Dl Iohannis ne-a sfidat. Asta a făcut. Ar fi trebuit să ne invite și pe noi la discuții. Ar fi trebuit să ne considere și pe noi tot românii lui. Dl Iohannis ne sfidează. Dl. Iohannis le-a spus oamenilor să își ducă copiii la proteste. Este normal să duci copiii la proteste? Nu cred că este normal, dacă ești un părinte responsabil. Nici legal. A fost pur și simplu noroc că nu s-a întâmplat vreun incident. Dar ce nu înțelege dl Iohannis este că ne-a sfidat și a împărțit țara în două, pur și simplu. El trebuie să plece. Să demisoneze sau să fie suspendat" a afirmat Gabi Matei.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.