Ședință la PSD după dezertări. Ce decizii se iau în partidul de guvernământ

La Palatul Parlamentului are loc prima ședință a liderilor PSD după plecările din partid ale lui Mihai Tudose și Georgian Pop, precum și ale altor doi parlamentari. In cadrul Comitetului Executiv National se va discuta despre alegerile europarlamentare, bugetul pentru 2019 si alte chestiuni interne.
Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a declarat, duminică, la Parlament, înainte de ședința CEX al PSD, că le recomandă tuturor parlamentarilor partidului să nu voteze bugetul de stat în varianta propusă de Guvernul Dăncilă. Negoiță, despre care se spune că s-ar afla în tabăra contestarilor lui Dragnea, deși membru PSD, s-a aflat în corul primarilor PNL, dar și al primarului general Gabriela Firea, care au atacat proiectul de buget.
În schimb, președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca este multumit de bugetul prevazut in proiectul pus in dezbatere publica : "Întotdeauna sunt emotii la buget, ca exista o multitudine de interese care trebuiesc sa fie satisfacute. Aunt multumit ca intr-o masura mare, mai ales in investitii, am primit ajutor semnificativ. La o prima estimare credeam ca vom putea sustine asistenta sociala", a mai spus Buzatu.
Inainte de sedinta CEx, liderii PSD participa la o sedinta informala in biroului presedintelui PSD. Printre participanti sunt Marcel Ciolacu si Ioanel Arsene. Și premierul Viorica Dancila a ajuns la Parlament si participa la întâlnirea din biroul lui Liviu Dragnea.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.