Sondaj printre șefii de organizații PSD. Ce spune Valeca despre o candidatură a lui Tăriceanu pentru președinție din partea PSD și ALDE

Președinții organizațiilor județene PSD, consultați de MEDIAFAX, nu exclud varianta ca social-democrații să susțină la alegerile prezidențiale un candidat care nu este membru de partid, însă doar în anumite condiții. Printre cei care au fost chestionați și se înscriu în această notă se numără și președintele PSD Argeș Șerban Valeca.
El a declarat că nu exclude „a priori” varianta unui candidat la prezidențiale care să nu fie membru al formațiunii.

„Se analizează toate variantele și, din câte știu, se fac mai multe studii sociologice, analize. Probabil că în decembrie-ianuarie vom decide în funcție de aceste analize, până la urmă sociologia este o știință și trebuie să ne bazăm pe ceea ce vor oamenii. Evident că fiecare partid și-l dorește pe al lui, dar până la urmă nu dorința unei părți contează, ci dorința majorității. Sunt analize compleze care se fac. Sunt deschise toate opțiunile”, a spus Valeca pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă exclude varianta ca PSD să susțină un prezidențiabil din afara partidului, liderul organizației Argeș a răspuns: „Nu a priori, depinde ce rezultă în urma analizelor”.
Vezi AICI sondajul realizat de MediafaxMeteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.