Studenții liberali argeșeni, revoltă după excluderile impuse de Miuțescu: O atitudine abuzică care suprimă democrația în partid!

Clubul Studențesc Liberal Argeș condamnă cu fermitate atitudinea abuzivă a președintelui Adrian Miuțescu, conform unui comunicat remis Proarges.ro. Aceștia au reacționat după ce conducerea PNL Argeș a decis excluderea din PNL Pitești a directorului din cadrul ITM Florin Baboi, a profesorului universitar Tiberiu Avrămescu, a unor lideri din organizația de tineret și așa dispersată, precum Andrei Moșteanu, dar și a lui Dumitru Moise, Dragoș Pedrescu, Flavia Ghițu și Otilia Șerban.
"Considerăm că acesta încalcă în mod vădit principiile și valorile liberale, suprimând democrația în partid și dreptul de a avea altă opinie decât a domniei sale. În ședința Biroului Politic Județean de ieri, domnul Adrian Miuțescu a propus și a și exclus din PNL, liderii organizației de tineret de la nivel local și județean, acuzându-i de lucruri total nereale și răzbunându-se pe aceștia pentru faptul că au avut curajul să își susțină punctele de vedere în interiorul PNL Argeș și chiar că au avut altă opțiune în competițiile interne din PNL. Regretăm faptul că așa a înțeles domnul Adrian Miuțescu să se raporteze la tinerii liberali.

"Regret că s-a ajuns la un asemenea comportament între colegi. Chiar nu îmi explic atitudinea domnului Miuțescu. Cei care au fost excluși sunt oameni vechi în PNL, oameni care și-au dovedit atașamentul față de partid și oameni pe care PNL s-a putut baza de fiecare dată.
 Nu înțeleg de ce domnul președinte nu a considerat că trebuie să fiu și eu convocat la această ședință, cu toate că sunt membru de drept al Biroului Politic Județean al PNL Argeș. Nu am primit nici pana acum o explicație și cred că voi primi o explicație asa cum au primit-o și colegii mei pentru excludere. Suntem solidari cu ei și credem în continuare ca PNL Argeș are nevoie de o reformă internă." a declarat președintele CSL Arges, Raul Năvligu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.