Tăriceanu: NU rup coaliția! Despre cei care au lansat atacuri: Sunt şi prostănaci care s-au aruncat cu capul înainte

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat că nu are sub nicio formă de gând să rupă coaliția de guvernare cu cei de la PSD.

”Nu am de gând, nu am avut de gând și nu voi avea de gând să rup coaliția. Același lucru cred că îl împărtășește și colegul meu, domnul Liviu Dragnea. De unde a pornit acest lucru? După consultările de la Cotroceni și pozițiile avute ca urmare a acestor consultări a pornit această temă a ruperii coaliției”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat și asupra modului în care funcţionează coaliţia şi i-a criticat pe cei care comentează fără să gândească prea mult. Printre cei care au lansat astfel de atacuri se află și deputatul Mitralieră, Cătălin Rădulescu, de la Argeș.

"O alianţă poate să funcţioneze atât timp cât există încredere între parteneri şi cei care urmăresc să destructureze sau să rupă o coaliţie nu trebuie să facă decât un singur lucru: să instileze neîncrederea prin diferite mijloace. Le ştiu foarte bine. Se întâmplă şi acum, evident. Sigur că la treaba asta mai sunt şi nişte prostănaci care intervin din partide - chiar din partidele de coaliţie - am observat la PSD unii care s-au repezit cu capul înainte să facă tot felul de comentarii care mai de care mai virulete şi mai agresive şi sigur că lucrurile astea nu fac decât să deterioreze şi mai mult atmosfera şi, în final, să dea apă la moară celor care se gândesc că e ceva, dar când văd lucrurile acestea au motive să creadă că e mai mult decât o mică problemă şi se amplifică lucrurile", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.