Veste bună pentru Mioveni! Robert Tudorache a semnat actul pentru extinderea rețelei de gaze din Clucereasa!

Cetățenii din Clucereasa vor beneficia, după mai bine de 12 ani de așteptare, de alimentare cu gaze naturale. Președintele ALDE Pitești, secretarul de stat în ministerul Energiei Robert Tudorache, a semnat astăzi actul adițional prin care se va face extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în cartierul Clucereasa din Mioveni.
”Astăzi am semnat actul adițional al contractului de concesiune a serviciului public privind distribuția gazelor naturale dintre ministerul Energiei și Distrigaz prin care, de la anul, vor putea începe lucrările de extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale în cartierul Clucereasa. Știu că este o investiție pentru care administrația din Mioveni s-a chinuit aproape 15 ani să o obțină. Am modificat legislația și, ca urmare a colaborării dintre primarul Ion Georgescu, parlamentarii de Argeș, zona guvernamentală și ministerul Energiei, am reușit să concretizăm această dorință a locuitorilor din zonă. În jur de 200 de gospodării vor putea beneficia de extinderea rețelei de gaze naturale și, la fel de important, zona se va dezvolta pentru că știu că există investitori care își doreau să deschidă puncte de lucru în Clucereasa, însă lipsa alimentării cu gaze reprezenta un mare impediment.
În plus, îmi doresc ca, prin introducerea rețelei de gaze, să se concretizeze și realizarea parcului tehnologic și științific de la Mioveni pentru că Argeșul are nevoie de un astfel de parc care poate aduce plus valoare și diversificare în industria județului. Este, cred, încă o dovadă că eforturile comune ale reprezentanților ALDE și PSD permit investiții și dezvoltarea economică în Argeș și mă bucur că prin semnarea acestui act adițional pot contribui la aceste deziderate”, a precizat secretarul de stat în ministerul Energiei Robert Tudorache, președinte ALDE Pitești.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.