Video! Andrei Gerea: Mai toți infractorii condamnați în ultimii ani sunt din spatele lui!

Andrei Gerea a comentat la Antena 3, la emisiunea 100 de minute, moderată de Alesandra Stoicescu,  declarațiile președintelui Klaus Iohannis, cel care a evitat să răspundă întrebărilor incomode însă a schimbat catalogarea de penali cu cea de infractori, adresată celor de la putere.
"Dincolo de anumite neconcordonțe, de faptul că președintele a intrat în campanie electoarală și de discursul neadecvat, am dorit să punctez că dintre "apostolii statului de drept" avem majoritatea condamnaților, și nu din rândul partidelor care sunt mereu acuzate de o anumită zonă politică. Dintre oamenii lui Băsescu avem infractorii, penalii și hoții din țara asta, cei care au săvârșit și protocoalele secrete și cei care au pus bazele ascultărilor. Văd că s-a cam uitat acest lucru în ultima perioadă și nu este normal. Nu este corect să arăți cu degetul către o clasă politică.
Până acum au fost penali, acum sunt infractori, dar realitatea este că în spatele omului care arată cu degetul lucrurile nu sunt clare. Eu înțeleg că am avut ghinion, dar să vedem până unde merge acest ghinion. Poate este momentul să ne gândim până unde mergem cu această nebunie a penalilor. Dacă nu vom aduce în dezbaterea publică și alte teme, precum cele economice, nu ne va fi bine", a afirmat Andrei Gerea.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.