Video exploziv: Virgil Baciu: Președintele CJ Argeș nu a vrut să semneze pentru unirea cu Moldova, Primăria Pitești nu dă autorizație!

 Astăzi s-a lansat campania de semnături „Un milion pentru Unire” în județul Argeș. La conferința de presă organizată de primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a participat și președintele Platformei Unioniste 2012 George Simion, dar și mai mulți primari și oameni de afaceri care susțin mișcarea unionistă. Virgiul Baciu a declarat cu această ocazie că, deși în Argeș are loc proiectul Flacăra Centenarului, președintele CJ Argeș Dan Manu a refuzat să semneze pentru proiectul de revizuire a Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională. Baciu s-a arătat nemulțumit și de faptul că CJ Argeș a refuzat să îi pună la dispoziție o sală pentru organizarea conferinței. Și George Simion a acuzat faptul că Primăria Pitești a refuzat în repetate rânduri să dea autorizație pentru instalarea unui cort unde să aibă loc strângerea de semnături din Pitești.
Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfășoară în toată România, Republica Moldova și în Diaspora, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională. De asemenea, aceștia își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.