Video! Legea bugetului retrimis de Iohannis în Parlament. Bucura Oprescu: Orice zi de întârziere produce efecte negative

Deputatul Simona Bucura Oprescu susține că PSD și ALDE vor încerca să adopte bugetul pe 2019 săptămâna aceasta, pentru a doua oară după ce a fost retrimis în Parlament de președintele Klaus Iohannis, vineri după-amiază.  Ea a subliniat că opoziția și Klaus Iohannis nu au făcut altceva decât să speculeze politic  lipsa unui buget, motiv pentru care au întârziat adoptarea lui atât în CSAT cât și prin atacarea lui, în premieră de către președintele țării, la CCR. Simona Bucura Oprescu a mai afirmat că fiecare zi de întârziere produce efecte negative în lanț atât în activitatea adminisrațiilor locale, cât și la nivel investițional.
Președintele PSD Liviu Dragnea a dat asgiurări că săptămâna aceasta bugetul va fi votat din nou, în forma actuală, având în vedere că CCR a respins contestația lui Klaus Iohnnis. În schimb, Guvernul ar trebui să emită marți cadrul legislativ pentru a corecta legea plafoanelor prin ordonanță de urgență, după ce CCR a declarat-o neconstituțională.. Opoziția ar vrea însă o rediscutare a bugetului și chiar să depună amendamente.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.