Argeș: Gheorghe Turda a cântat de Ziua Jandarmeriei

Spectacol inedit organizat de Inspectoratul Județean de jandarmi la Filaromica Pitești. Rând pe rând au urcat pe scenă jandarmi talentați copii, dar și nume sonore precum Gheorghe Turda.
 Manifestrări inedite de Ziua Jandarmeriei. Jandarmi cu veleități artistice, dar și copii ai acestora au urcat pe scena Centrului Multifuncțional Pitești și au cântat, de la melodii vechi, până la piese dintre cele mai moderne. Deasemenea au fost și micuți care au dansat. 

Spectacolul a fost organizat în special pentru jandarmii argeșeni și familii acestora, iar sala a fost plină. Alături de inspectorul șef al IJJ Argeș, Gheorghe Lupescu, au participat și oficialități precum: Emilian Dragnea, prefect de Argeș, Simona Brătulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș ori Cornel Popescu, director Muzeul Județean Argeș. Cel mai emoționant moment a fost când a urcat pe scenă Gheorghe Turda și a cântat Treceti Batalioane Romane Carpatii, moment în care toată sala s-a ridicat în picioare. 

 

Manifestările Jandarmeriei s-au încheiat astăzi cu celebra paradă și avansările în grad.

Spectacol extraordinar cu Gheorghe Turda, la Pitești, de Ziua Jandarmeriei. Artistul de muzică folclorică este cel care a încheiat seara la Centrul Multifuncțional din Pitești, după ce pe scenă au urcat copii talentați ai jandarmilor, care au cântat și dansat pentru publicul spectator. Gheorghe Turda a făcut spectcol la finalul serii, luni, 2 aprilie, când inclusiv cei prezenți la concert au cântat împreună cu vedeta de muzică folclorică. Spectacolul a fost organizat în special pentru jandarmii argeșeni și familii acestora, iar sala a fost plină. Alături de inspectorul șef al IJJ Argeș, Gheorghe Lupescu, au participat și oficialități precum: Emilian Dragnea, prefect de Argeș, Simona Brătulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș ori Cornel Popescu, director Muzeul Județean Argeș. Din păcate, nici primarul Piteștiului și nici măcar unul dintre viceprimari nu au fost prezenți la eveniment.

Cel mai emoționant moment a fost când a urcat pe scenă Gheorghe Turda și a cântat Treceti Batalioane Romane Carpatii, moment în care toată sala s-a ridicat în picioare. 

 

Meteo

Partly cloudy

20°C

Pitesti

Partly cloudy
Humidity: 69%
Wind: WNW at 17.70 km/h
Thursday
Scattered thunderstorms
15°C / 25°C
Friday
Thunderstorms
17°C / 26°C
Saturday
Thunderstorms
16°C / 26°C
Sunday
Thunderstorms
16°C / 26°C

Latest Tweets

Adjunctul de la Teleorman, la conducerea Poliției Argeș https://t.co/o6ZyP6EqIU
Video! Momente emoționante la Inspectoratul de Jandarmi Argeș https://t.co/wsMOnC9TYW
A murit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Teatrul Al. Davila din Pitești. A jucat în piese și filme celebre https://t.co/4MteeL3yFT
Record pentru Groupe Renault cu 2,1 milioane de vehicule vândute, în creștere cu 9,8 %. Dacia, contribuție majoră https://t.co/Cm9ViUMFdD
Andrei Gerea despre informația că se pregătește o nouă ordonanță privind amnistia: O minciună! https://t.co/kPV82YikZC
Follow ProARGES on Twitter