Argeș: Gheorghe Turda a cântat de Ziua Jandarmeriei

Spectacol inedit organizat de Inspectoratul Județean de jandarmi la Filaromica Pitești. Rând pe rând au urcat pe scenă jandarmi talentați copii, dar și nume sonore precum Gheorghe Turda.
 Manifestrări inedite de Ziua Jandarmeriei. Jandarmi cu veleități artistice, dar și copii ai acestora au urcat pe scena Centrului Multifuncțional Pitești și au cântat, de la melodii vechi, până la piese dintre cele mai moderne. Deasemenea au fost și micuți care au dansat. 

Spectacolul a fost organizat în special pentru jandarmii argeșeni și familii acestora, iar sala a fost plină. Alături de inspectorul șef al IJJ Argeș, Gheorghe Lupescu, au participat și oficialități precum: Emilian Dragnea, prefect de Argeș, Simona Brătulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș ori Cornel Popescu, director Muzeul Județean Argeș. Cel mai emoționant moment a fost când a urcat pe scenă Gheorghe Turda și a cântat Treceti Batalioane Romane Carpatii, moment în care toată sala s-a ridicat în picioare. 

 

Manifestările Jandarmeriei s-au încheiat astăzi cu celebra paradă și avansările în grad.

Spectacol extraordinar cu Gheorghe Turda, la Pitești, de Ziua Jandarmeriei. Artistul de muzică folclorică este cel care a încheiat seara la Centrul Multifuncțional din Pitești, după ce pe scenă au urcat copii talentați ai jandarmilor, care au cântat și dansat pentru publicul spectator. Gheorghe Turda a făcut spectcol la finalul serii, luni, 2 aprilie, când inclusiv cei prezenți la concert au cântat împreună cu vedeta de muzică folclorică. Spectacolul a fost organizat în special pentru jandarmii argeșeni și familii acestora, iar sala a fost plină. Alături de inspectorul șef al IJJ Argeș, Gheorghe Lupescu, au participat și oficialități precum: Emilian Dragnea, prefect de Argeș, Simona Brătulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș ori Cornel Popescu, director Muzeul Județean Argeș. Din păcate, nici primarul Piteștiului și nici măcar unul dintre viceprimari nu au fost prezenți la eveniment.

Cel mai emoționant moment a fost când a urcat pe scenă Gheorghe Turda și a cântat Treceti Batalioane Romane Carpatii, moment în care toată sala s-a ridicat în picioare. 

 

Meteo

Partly cloudy

26°C

Pitesti

Partly cloudy
Humidity: 37%
Wind: SSW at 6.44 km/h
Thursday
Partly cloudy
11°C / 26°C
Friday
Partly cloudy
12°C / 25°C
Saturday
Partly cloudy
13°C / 23°C
Sunday
Mostly sunny
11°C / 23°C

Latest Tweets

Vide! Dan Puric și Bebe Cotimanis la Universitatea din Pitești https://t.co/vTiqeplg3Z
Camera Deputaților, vot final: Persoanele condamnate la până la 5 ani pot executa pedeapsa la domiciliu sau în week… https://t.co/ovHPt1uj1O
Anunțul făcut de Raed Arafat după incendiul de la Cetatea Poenari https://t.co/WxY3zIYyFK
Ministrul Mediului: Pe A1 va fi o stație de alimentare pentru mașinile electrice și hibrid. Mioveniul, singurul ora… https://t.co/CCYuWb8N0R
DIICOT, percheziții în Pitești într-un dosar cu prejudiciu uriaș https://t.co/FQFAliOE4r
Follow ProARGES on Twitter